Kabelová Komora od Langmatz: Představení inovativního řešení pro inženýrskou výstavbu

V moderním městském prostředí je klíčové, aby infrastrukturní řešení byla nejen efektivní, ale i odolná. Kabelová komora od firmy Langmatz CZ s.r.o. představuje právě takové řešení. S kombinací dlouhé životnosti a nosnosti až 40 tun se jedná o ideální volbu pro široké spektrum aplikací.

Cílená propagace v Plzni

Kabelové komory Langmatz jsou navrženy s ohledem na maximální funkčnost a dlouhodobou udržitelnost. Díky využití polykarbonátových materiálů a patentované 3D-ribFrame technologie jsou produkty extrémně odolné vůči mechanickému zatížení až do 40 tun, což zajišťuje jejich použití i v náročných podmínkách. Dále jsou vybaveny přednastavitelnými průchody, což usnadňuje montáž a integraci do stávající infrastruktury bez nutnosti dalších stavebních úprav.

Polykarbonátové kabelové šachty od společnosti Langmatz se používají v různých provedeních jako kabelové šachty, telekomunikační rozvaděče a podzemní rozvaděče. V porovnání s kabelovými šachtami z betonu se jedná o trvale odolnou a flexibilní alternativu.

Výhody kabelové komory

  • Dlouhá životnost a zatížitelnost celé konstrukce až do třídy zatížení D 400 díky vysoce kvalitním plastům a technologii 3D-ribFrame

  • Úspora nákladů díky malé vlastní hmotnosti, modulárnímu složení a dodání ve stavu připraveném k montáži

  • Nekomplikovaný přívod potrubí přes požadované zlomy v rámových prvcích

  • Snadné překrytí stávajících tras pomocí otevřených rámových prvků

  • Snadná integrace do prostředí města prostřednictvím různých poklopů šachet (litina, beton, protiskluzový plech nebo poklopy s možností vydláždění) 

  • Ochrana před neoprávněným přístupem pomocí různých variant uzamčen

Flexibilní a bezpečná Instalace

Jedním z hlavních benefitů je snadná instalace a modulární výstavba, která přináší významné úspory nákladů. Komory jsou dodávány s různými typy poklopů (včetně možností zadláždění) a zabezpečením proti neoprávněnému přístupu. Díky tomu jsou ideální pro použití ve městech, kde je třeba kombinovat funkčnost s estetickým vzhledem a bezpečností.

Široké spektrum aplikací

Kabelové komory Langmatz najdou uplatnění v širokém spektru aplikací od elektrických a telekomunikačních sítí, přes distribuci vody, plynu až po stlačený vzduch. Jsou tedy vhodné pro instalace, kde je požadována vysoká míra adaptability a odolnosti.

Investice do efektivity

Volba kabelové komory od Langmatz znamená investici do odolnosti, flexibilnosti a efektivity. Jejich inovativní přístup a technologie jsou zárukou, že infrastrukturní potřeby budou splněny s ohledem na nejnovější standardy a požadavky moderního městského prostředí. Pro více informací a technické specifikace navštivte stránku Kabelová komora se zatížením až 40 tun.

Mohlo by vás zajímat: Langmatz CZ dodal zemní zásuvkovou skříň pro veřejnou dobíjecí stanici Alpitronic Hypercharger

Kontakt na dodavatele kabelových komor

Telefon: +420 602 673 498
Email: obchod@langmatz.cz
Web: www.langmatz.cz

komerční sdělení

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka