Máte chuť na čerstvou snídani či chutnou svačinku? Zavítejte do pekařství Kuri na Borských polích

Také milujete tu lahodnou vůni čerstvě vytaženého pečiva z pece? Pak si zamilujete pekařství Kuri na Borských polích, kde pro vás denně připravují čerstvé pečivo, snídaně či svačinky.

Jarní servisní akce AUTO CB

Při vstupu do pekařství Kuri vás okamžitě omámí vůně čerstvého slaného i sladkého pečiva, do kterého se budete chtít okamžitě zakousnout. V pekárně Kuri najdete různé druhy poctivě vyrobeného kváskového chleba, veky, bagety, vánočky, koblihy nebo housky se slaninou či sýrem.

Ráno na výbornou snídani, odpoledne pro čerstvou svačinku

Pokud milujete snídaně, přijďte do pekařství Kuri a začněte den například s jogurtem s ovocem a müsli, plněnou bagetou nebo čerstvě upečeným pečivem s pomazánkou. Vybrat si můžete z více druhů. 

Určitě to všichni dobře znáte, potřebujete rychle něco zakousnout, ale v odpoledních hodinách všude najdete maximálně suchý rohlík a prázdné regály. V pekařství Kuri na vás čeká výborná svačinka i odpoledne. Zastavte se po práci na skvělou kávu, luxusní dortíky, plněné bagety nebo čerstvé chlebíčky.

Posílené ranní směny, pohodlné parkování a denně čerstvé pečivo

Ráno každý spěchá do práce, a tak nestojí o dlouhé čekání ve frontě, když si jde pro něco dobrého k snídani. V pekařství Kuri jsou na tuto situaci připraveni, proto pro své zákazníky posílili ranní směnu. Nakoupíte zde tedy za pár minut a vesele můžete vyrazit do práce s chutnou snídaní.

Velkou výhodou je také parkování přímo před pekárnou, které zajisté uvítá každý, kdo spěchá do práce a rád by si k snídani dal čerstvé pečivo.

Perfektní pohoštění na meeting

Čeká vás ranní meeting a přemýšlíte, kde pořídit chutné pohoštění pro své kolegy? V pekařství Kuri si vyberete různé druhy čerstvého pečiva, které každý váš meeting zpříjemní a rozjasní váš den. Ať už máte rádi slané či sladké pečivo, výbornou kávu či zákusky, zde si jistě přijdete na své.

Kde přesně se pekařství Kuri nachází?

Pekařství Kuri najdete v Plzni na Borských polích za Bauhausem na adrese: Technická 9, naproti FAV u zastávky tramvaje č. 4 a také ve Stříbře na Tř. 5. května 714, kousek nad kruhovým objezdem směr Rozvadov.

Pekařství Kuri
Technická 9, 301 00 Plzeň

Web: www.pekarstvistribro.cz
Tel
. : 702 178 499

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka