Viktorka s novým větrem v zádech se chystá do boje o Evropskou ligu. Lístky na čtvrteční zápas se srbským mistrem jsou v prodeji!

Pod vedením staronových tváří v podobě nových trenérů Krejčího a Horvátha, zahájila Viktorka přípravu na čtvrteční důležité utkání ,o fotbalovou Evropu, s nebezpečnou a nevyzpytatelnou Vojvodinou Novi Sad , srbským mistrem, který překvapivě vyřadil v před kole favorizovanou Sampdorii Janov.

Cílená propagace v Plzni

Viktoria Plzeň, posilněna staronovými tvářemi na postu trenérů, kteří májí vrátit sílu týmu ligového mistra, prověří ve čtvrtek od 20.45 h.svoji momentální formu v boji o  Evropu, proti Vojvodině Novi Sad. Budeme věřit , že 4 dny  přípravy postačí trenérům na znovuoživení sebedůvěry hráčů, především v koncovce, kde se v předchozích zápasech tolik nedařilo. 

  FC Viktoria Plzeň  od pondělí trénuje pod vedením nového trenérského týmu. Hráči se tak během deštivích tréninků mohli seznámit s tvářemi, které dobře znají – hlavní trenér Karel Krejčí ve Viktorii dříve působil jako hráč i asistent trenéra, Pavla Horvátha snad ani není potřeba představovat a trenér brankářů Martin Ticháček v minulosti také hájil tři tyče ve Štruncových sadech. Jediný asistent, který z bývalého trenérského týmu zůstal, je Zdeněk Bečka. Angažování Karla Krejčího se v Plzni upeklo o uplynulém víkendu, kdy byl nový hlavní kouč pozván do Doosan Areny. „Nabídka mě překvapila. V sobotu se mi ozval pan Šádek, abych přijel do Plzně. Popovídali jsme si a během odpoledne jsme se domluvili na spolupráci. Jsem za to moc rád a beru to také jako ocenění mé práce, kterou jsem tady v Plzni za dlouhá léta odvedl,“ říká Krejčí.,,Viktoriáni nezvládli odvetu s Maccabi a na dalších zápasech se to podepsalo. Pak je trápila gólová produktivita, ale já myslím, že tady v Plzni je obrovská kvalita v kabině. Věřím, že se to jedním zápasem může zlomit, aby hrála Viktoria opět útočný fotbal, bavila diváky a vyhrávala,, 

 Pan Koubek v Plzni odvedl poctivý kus práce, ale prostě tak to ve fotbale chodí, jste jednou dole a jednou nahoře. ,,Tým je ale připravený dobře a teď půjde o to, abychom zapracovali především na psychice,“ zamýšlí se hlavní trenér Karel Krejčí.Na jeho premieru v roli hlavního trenéra Plzně a souboji o Evropskou ligu elitních teamů, se budou ubírat  ve čtvrtek zraky všech příznivců fotbalové Viktorie , ať už v Doosan Areně, tak u televizí ve sportbarech a  domácnostech.

 

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.08.2015 13:48




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka