Hyperia s.r.o.

+421 944 470 766 lucia.puskarova@hyperia.sk www.hyperia.sk
1 Skóre 5 z 5 Hodnotit

Povinné ručení - proč jej platím?

Každý majitel motorového vozidla to zná, pravidelně totiž musí toto povinné ručení platit. K čemu ale slouží a co to vlastně je? V první řadě se jedná o smluvní pojištění odpovědnosti, které je zákonem povinné, a vztahuje se skutečně na všechny. Toto povinné ručení má jasný cíl, a to ochranu zdraví a majetku třetích osob, kterým může být způsobena škoda právě provozováním motorového vozidla. Povinné ručení se ale vztahuje také na vozidla, která jsou pouze odstavena na pozemních komunikacích.

1 1

Před 7 roky Hyperia s.r.o.

Mikropůjčky: Když je před výplatou hluboko do kapsy

Půjčky tohoto typu přijdou vhod především tehdy, když nemáte finanční rezervu a najednou potřebujete rychle hotovost. Jde o půjčku v řádu několika tisíců, kterou je obvykle třeba splatit za dobu maximálně 1 měsíce. Poskytovatel zpravidla neuvádí RPSN ani úrokovou sazbu, protože ho k tomu zákon nenutí. Zákazník tak zná jen celkovou splatnou částku, což je ale vlastně docela dobře čitelné.

1

Před 8 roky Hyperia s.r.o.

Všechny akční letáky na jednom místě? To umí Letakomat.cz

Letakomat.cz – revoluce v nakupování!

2 1

Před 8 roky Hyperia s.r.o.

Nehoda není náhoda: 6 rad, jak přečkat zimu bez úhony

V zimním období je až 15 násobně vyšší riziko dopravní nehody jako v jiném ročním období. Připravili jsme pro vás 6 praktických rad, díky kterým můžete předejít zbytečným kolizím na cestách.

4

Před 9 roky Hyperia s.r.o.

Půjčka na Vánoce? A proč ne? Díky speciálním akcím ušetříte!

Vánoce jsou mnohými z nás považovány za svátky pohody, klidu a setkávání se s nejbližšími členy rodiny či přáteli. Bohužel některým ovšem tyto svátky každoročně přidělávají vrásky na tváři. Nákup dárků totiž rok co rok zruinuje značné procento obyvatel. Za Vánoce v průměru utratíme kolem...

1

Před 9 roky Hyperia s.r.o.

Levnější povinné ručení díky internetu

Zapomeňte na vzdychání. Povinné ručení není od toho, aby řidiče trápilo, ale aby mu pomáhalo. Na to je potřeba pamatovat. Při nehodě povinné ručení dává řidičovi jistotu, že nebude během oné osudové chvíle finančně zničen. Uhradit škodu, která se může došplhat až na stotisícové částky, to aby jeden dělal přesčasy bez přestávky na odpočinek. Ale ano, naprostá většina řidičů jezdí opatrně, jejich štít nehodovosti je čistý, ale přesto musí mít sjednané povinné ručení. Proč si tedy nenajít takové po

5

Před 9 roky Hyperia s.r.o.