Online Před 9 roky

Týden bavorské kuchyně ve Švejk restaurantu u pětatřicátníků

V rámci Bavorských kulturních dnů 2015, které se odehrávají v Plzni od 20-26.4.2015 jsme pro vás připravili týden bavorské kuchyně. Na každý den je připraven jiný pokrm a cena jídla nepřesahuje 100 kč. Od středy 22.-26.4 běží akce Bavorské slavnosti volů, kdy se vaří výhradně z masa ekologického chovu z farmy v Železném Újezdě.

Blog
Před 9 roky
REGIONPLZEN.CZ

Ochutnejte kvalitní vyzrálé maso z domácího chovu v netradičních úpravách u ŠVEJKA v Riegrovce a v Nepomuku

PRÁVĚ TEĎ - SLAVNOSTI VOLŮ U ŠVEJKA V PLZNI U NÁMĚSTÍ A V NEPOMUKU 4.3.-8.3.2015. Přijďte ochutnat nejenom steaky z VYZRÁLÉHO masa z plemene Galloway, námi vychovaného, námi vyzrálého, námi uvařeného kusu kvalitního hovězího masa. Kompletní menu najdete na naší FB stránce Těšíme se na vaší návštěvu.

Blog
Před 9 roky
REGIONPLZEN.CZ