Citroën C5 Aircross k objednání

Nové SUV Citroën C5 Aircross prošlo faceliftem a nabízí reprezentativnější vzhled a více pohodlí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Modernizovaný vůz nabízí jedinečný zážitek z klidu na palubě a je již k objednání v České republice se spalovacím motorem v ceně od 610 000 Kč nebo v plug-in hybridní verzi od 920 000 Kč.

SUV C5 Aircross je k dispozici v šesti stupních výbavy – Live Pack, Feel, Feel Pack, C-Series, Shine a  Shine Pack. Již první výbava má ve standardu množství bezpečnostních prvků jako tempomat a omezovač rychlosti, systém rozpoznávání dopravních značek omezujících rychlost, Coffee Break Alert, varování před srážkou při nebezpečném snížení odstupu vozidel, Active Safety Brake či aktivní systém varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu. O maximální pohodlí se postarají tlumiče pérování s progresivními hydraulickými dorazy®, manuální klimatizace, elektrické ovládání předních a zadních oken, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka, nebo centrální zamykání s dálkovým ovládáním.

SUV C5 Aircross nabízí zákazníkovi komfort volby mezi třemi typy výkonných motorů: benzínový a naftový s výkonem 130 k a možností volby mezi osmistupňovou automatickou a šestistupňovou manuální převodovkou nebo plug-in hybridní s 225 k, který nabízí dojezd v elektrickém režimu 56 km. 

SUV C5 Aircross nabízí odpružení Citroën Advanced Comfort®, nová sedadla Citroën Advanced Comfort® slibující vyšší komfort i možnost vyhřívání a masážní funkce, bezkonkurenční prostor a modularitu a technologie asistenčních systémů řízení, jako je Highway Driver Assist, které z každé cesty udělají klidný a pozitivní zážitek. Luxusní dojem dovedený do nejmenšího detailu je podpořen trojrozměrným světelným podpisem na zádi, novými 18" koly s diamantovým výbrusem a novou elegantnější a výraznější nabídkou možností individualizace. V interiéru umocňuje reprezentativní charakter kabiny nový design 10" dotykového displeje a středové konzoly.

„SUV C5 Aircross, který je od svého uvedení na trh považován za nejpohodlnější a nejflexibilnější SUV ve své kategorii, nyní získal nový styl, který mu propůjčuje prestižnější, modernější a dynamičtější tvář. Využívá svých předností, kterými jsou pohodlí, prostornost a modularita, a díky strukturovanějšímu vnějšímu stylu a modernějším  materiálům v interiéru získává na vyzrálosti a charakteru,“ říká František Neuman, ředitel značky Citroën v ČR.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Citroën ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Citroën za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka