Nová Suzuki Vitara strong hybrid

V rámci neustálé snahy o snižování spotřeby paliva a emisí CO2 Suzuki zahajuje prodej zcela nového plně hybridního pohonu v modelu Vitara.

Cílená propagace v Plzni

Novinka s cenou od 615 900 Kč nahrazuje stávající provedení 1.4 BoosterJet Hybrid s automatickou převodovkou.

Nový pohon pod kapotou Suzuki Vitara sází na kombinaci úsporného atmosférického čtyřválce a výkonného elektromotoru, které mohou Vitaru pohánět společně. Nové pohonné ústrojí je ale na rozdíl od dosud nabízeného mild hybridu schopné jet i čistě na elektřinu.

Elektromotor MGU má parametry 24,5 kW a 60 Nm. V elektrickém režimu dokáže pohánět vůz samostatně, v hybridním režimu pomáhá spalovacímu motoru při zrychlování. Při jízdě ustálenou rychlostí nebo při zpomalování slouží jako generátor elektrické energie pro dobíjení baterie, proto se Vitara strong hybrid nedobíjí ze zásuvky.

Nyní se s Vitarou můžete stylově vydat, kamkoli chcete, díky robustní konstrukci SUV a možnostem inteligentního pohonu kol 4×4 AllGrip. Vitara je tak pro Vás ještě variabilnější, všestrannější a praktičtější. Prostorný interiér s moderní konektivitou je doplněn špičkovými technologiemi pro větší bezpečí, jistotu i ovladatelnost při jízdě za každého počasí.

Vitara strong hybrid vstupuje na český trh s cenou od 615 900 Kč ve výbavě Premium. K dispozici je i provedení s pohonem všech kol AllGrip Select, a to za 679 900 Kč ve verzi Premium, resp. 731 900 Kč s výbavou Elegance. Ceny nově zahrnují dosud příplatkovou pětiletou záruku.

TIP REDAKCE: Jak ušetřit při nákupu vozů značky Suzuki ?

Pokud si chcete pořídit auto značky Suzuki za nižší cenu, doporučujeme vám navštívit tyto stránky:

Poznámka redakce: pokud plánujete nákup nového vozu a hledáte tip na nejlevnější nová auta v České republice skladem (bez ohledu na značku vozu), pokračujte na stránku Nejlevnější nová auta v ČR.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka