Odsávačky - spolehlivá opora pro maminky i miminka

S příchodem miminka nastává pro každou maminku nádherné období, často však i velmi náročné, jelikož rýma je trápení pro malé i velké děti.

Cílená propagace v Plzni

Rýma je pro miminko i batole velmi svízelná nepříjemnost. Sliznice v nose zduří a omezí tak jeho průchodnost, z nosu kape, teče nepříjemný výtok. Děti jsou přirozeně unavené, hůře dýchají, často trpí nechutenstvím. Nedoléčená rýma se může navíc vracet a způsobovat chronické záněty nosní dutiny.

Nad koupí nosní odsávačky je třeba myslet co nejdříve

Efektivním a rychlým řešením jsou nosní odsávačky pro miminka, batolata a malé děti. Podle potřeby každé rodiny lze vybrat odsávačky na baterky, které lze pohodlně přibalit do tašky na cesty, nebo napájené standardně ze sítě. Elektrické odsávačky lze využít nejen při rýmě, ale třeba i při odsávání plicních výpotků. ARMOLINE je podle našeho názoru jednou z nejlepších elektrických odsávaček.

Záchrana pro miminko

Samozřejmě kromě dalších věcí jako je například teploměr nebo odsávačka mateřského mléka, by nosní odsávačka také neměla chybět v základní výbavě pro vaše miminko. Kojenci a batolata ještě neumí smrkat, a proto jim musí s uvolněním dýchacích cest pomoci rodiče.

Poznámka redakce: Sací láhev společně s hadicemi a sací špičkou je potřeba po každém použití mýt a dezinfikovat. K dezinfekci odsávaček hlenů doporučujeme kvalitní dezinfekce STÉRIDINE, které splňují nejnáročnější kritéria pro zvláště citlivé lidi, kteří trpí nejrůznějšími alergiemi a jinými reakcemi.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka