Rozšíření CTParku Bor přinese během tří let práci více než tisícovce lidí

Nedávno oznámené rozšíření CTParku Bor v souvislosti se získaným financováním od pbb Deutsche Pfandbriefbank přinese významný rozvoj tohoto úspěšného CTParku.

Cílená propagace v Plzni

Společnost CTP pracuje již nyní ve spolupráci s nájemci parku a místními úřady na zdokonalení služeb v rámci tohoto areálu. V současné době je v tomto obchodním parku zaměstnáno více než 1100 lidí. V letošním roce zde vznikne dalších téměř 300 a v nadcházejících dvou letech více než 760 pracovních míst.  

Jednou z hlavních aktivit CTP je zajištění dopravního spojení do CTParku Bor z okolních měst, díky němuž se o práci mohou ucházet i lidé ze vzdálenějších a ne vždy dobře dostupných míst tohoto regionu. „Již nyní poskytuje CTP dopravní spojení do CTParku Bor z Tachova a od 1. dubna nově také jedinou přímou linku z Mariánských Lázní se zastávkami po celé trase, kde bylo dosud dopravní spojení veřejnou dopravou nedostatečné a řada zaměstnanců neměla možnost se do CTParku Bor a zpět jednoduše dopravit,“ říká regionální ředitel CTP pro oblast Čech Tomáš Novotný. Zaměstnancům parku, kteří nechtějí nebo nemohou dojíždět, bude sloužit moderní ubytovací zřízení o 400 lůžkách se 2 až 3lůžkovými pokoji s vlastním sociálním zázemím a kuchyní, prádelnou a sušárnou, jež se budou nacházet na každém patře ubytovacího zařízení. Toto přechodné bydlení bude strategicky umístěno na začátku parku, aby se zaměstnanci, kteří jej budou využívat, mohli do práce dostat během několika málo minut. 

Součástí rozšíření parku bude také ordinace praktického lékaře, k němuž mohou pracovníci CTParku Bor zajít na běžnou zdravotní prohlídku nebo na konzultaci v případě jakéhokoliv zdravotního problému. Společnost CTP hodlá v parku vybudovat také restauraci a zázemí pro řidiče.  

Blízkost německých hranic a vysoká kvalita nabízených služeb - to jsou důvody, proč je CTPark Bor dlouhodobě vyhledávaným místem pro působení celé řady tuzemských i mezinárodních firem. I proto nabízí široké možnosti pracovního uplatnění. Práci zde může najít pracovník ve skladu nebo ve výrobě, řidič vysokozdvižného vozíku, ale i administrativní pracovník, manažer nebo ředitel.

„Pro jednoduché vyhledávání volných pracovních pozic jsme vytvořili speciální webovou stránku http://prace.ctp.eu/bor, prostřednictvím které se zájemci o práci mohou přihlásit a zaslat svůj životopis adresovaný přímo zaměstnavateli,“ dodává Tomáš Novotný


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.05.2015 03:42



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka