Skvosty s vůní benzínu 2019 vidělo téměř 10 tisíc návštěvníků

Víkendová přehlídka historických a moderních aut Skvosty s vůní benzínu od pátku do neděle 19.-21.7. přilákala do DEPO2015 na 10 000 návštěvníků.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Třetí ročník akce hodnotíme jako velmi podařený, spokojeni byli návštěvníci i vystavovatelé. Máme z toho radost a těšíme se na další ročník, který brzy začneme připravovat,“ uvedl předseda pořádajícího Nadačního fondu Plzeň sobě Roman Jurečko. „Akce si již třetí rok drží vysokou návštěvnost, lidé se díky kvalitnímu programu vrací, ale máme i návštěvníky, kteří přijeli z druhého konce republiky,“ doplňuje Jiří Suchánek za DEPO2015.

Cílem akce bylo potěšit fanoušky legendárních automobilů, spojit krásu rychlých kol s uměleckým prožitkem a uspořádat festival pro celou rodinu za dostupných cenových podmínek.

Na výstavě se podíleli nejen soukromí sběratelé, ale i regionální a republikové autokluby. Celkem bylo k vidění kolem 300 zajímavých aut a motocyklů. Do několikaměsíčních příprav se při započtení všech majitelů vozů a partnerů akce zapojilo na 300 osob.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka