Jak jsem málem prasknul v pizzerii

Můj zeť mi jednou vyprávěl o jeho zážitku v pizzerii Antica v Plzni. Jeho povídání mi upoutalo a proto jsem se rozhodl, že ji také navštívím. Už mám za sebou pár návštěv podobných zařízení a tak jsem nečekal, že mne může něco překvapit. To jsem se pěkně mýlil.

Cílená propagace v Plzni

Nádherná kamenná pec

Při vstupu do pizzerie Antica v Plzni si nemůžete nevšimnout nádherné kamenné pece. Před ní u pracovní desky, která připomíná barový pult, připravuje mistr kuchař pizzy, dle přání zákazníků. Je úžasné sledovat jeho umění. Neuvěřitelným způsobem pod jeho rukama vzniká tenká těstová placka, na kterou potom klade různé suroviny v různých kombinacích.

Pizza jako kolo od vozu

Když je vše jak má být, vloží kuchař připravený výrobek do rozpálené pece a po chvilce z ní vyjme hotovou, úžasně pečenou pizzu. Velikostí připomíná kolo od vozu. Namítám, že není možné takový kus spořádat. Místní personál jsem tím ale nezaskočil. V případě nedojezení vám zbytek zabalí na cestu domů. Nakonec jsem ovšem celou pizzu snědl na místě. Aby mně lépe trávilo, zapíjel jsem sousta plzeňskou dvanáctkou. Po tomto gurmánském harakiri mi málem prasklo břicho. Já byl ale šťastný :-).

Úžasné jídlo, čisté, nekuřácké prostory

Cítil jsem se krásně v tomto restauračním zařízení. Úžasné, chutné jídlo, čisté, nekuřácké prostory, nádherná kamenná pec. Jsem rád, že mi můj zeť o pizzerii Antica řekl a já tak mohl tento podnik navštívit. Byl jsem moc spokojený a proto doporučuji všem milovníkům výborné pizzy a nejen jim, udělat si čas a plzeňskou pizzerii Antica navštívit anebo si pizzu objednat přes web www.plzenskapizza.cz.

Petr

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
23.01.2015 15:06
Video




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka