Krbec Dent je specialista na zubní implantáty

Krbec Dent s.r.o. je společnost zabývající se prodejem dentálních materiálů, zubních implantátů, dezinfekce a přístrojů pro zubní lékaře a zubní laboratoře již od roku 1993.

Cílená propagace v Plzni

Prodej materiálu a přístrojů pro zubaře a laboratoře

Krbec Dent s.r.o. se zaměřuje na prodej zubních implantátů, dezinfekce, materiálů a přístrojů pro zubní lékaře a laboratoře. Na českém dentálním trhu působí od roku 1993.

Pro zubní lékaře a zubní techniky zajišťuje firma Krbec Dent kompletní vybavení stomatologických ordinací a laboratoří. Na dodávané přístroje provádí záruční i pozáruční servis a poskytuje poradenskou službu. Zajišťuje také financování pomocí leasingu.

Společnost Krbec Dent s.r.o. je výhradním prodejcem výrobků značky Bredent a Bredent-medical pro ČR. Zmíněná firma je také přímým prodejcem dentálních značek Renfert, 3Shape, HLW dental instruments, Euronda, Edel-white, Saeshin a dalších.

Školení zubních specialistů

Firma Krbec Dent kromě prodeje dentálního materiálu a vybavení pro dentisty nabízí také školení a semináře pro zubní specialisty (lékaře, techniky). Pro zubní techniky a lékaře pořádá Krbec Dent semináře, školení, praktické kurzy nejen v České republice, ale i v zahraničí u obchodních partnerů.

Nové trendy, špičkové materiály

Firma Krbec Dent sleduje nové trendy ve stomatologii a zveřejňuje na svém webu ww.krbec.cz novinky z oblasti implantologie. Mezi posledními články na webu KRBEC.CZ byl například zmíněn termoplast bredent BioHPP (vysoce stabilní materiál na bázi PEEK).

BioHPP - podobnost s kostí nabízí výhody zejména pro rozsáhlé nosné konstrukce

BioHPP je částečně krystalický termoplast vyztužený keramickými částicemi, odolávající extrémní zátěži. Při indikaci tohoto bezkovového materiálu v ústech nedochází k výměně iontů, je zajištěna barevná stálost, vysoká estetika a přizpůsobivost. Používá se k výrobě implantátů v medicíně již po 30 let, čímž byly získány dlouhodobé zkušenosti a jeho podobnost s kostí nabízí výhody zejména pro rozsáhlé nosné konstrukce.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.02.2016 12:41




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka