Papírna Street Food

Organizátoři úspěšného pražského food festivalu Náplavka Street Food se společně s provozovatelem kulturního centra Papírna v Plzni dohodli na společném projektu pro obyvatele města Plzně a okolí s názvem „Papírna Street Food“. Návštěvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají „do ulic celého světa“!

Cílená propagace v Plzni

Organizátoři úspěšného pražského food festivalu Náplavka Street Food se společně s provozovatelem kulturního centra Papírna v Plzni dohodli na společném projektu pro obyvatele města Plzně a okolí s názvem „Papírna Street Food“. Návštěvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají „do ulic celého světa“!

Ochutnají např. vietnamské bún cha, izraelský falafel, thajský ostrý salát som tam, australský meat pie, korejské kimchi, brazilskou caipirinhu, poctivý vývar, gruzínské chacapuri, raw kuchyni, mexické taco, argentinská masa, japonské sushi, ruské pelmeně, indickou samosu atd. chybět nebudou ani populární hamburgery, americké hot dogy či belgické hranolky. Většina ze zúčastněných prodejců přímo pochází nebo má blízký vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy těšit na skvělé pokrmy i s odborným výkladem. Festival vám také představí nové trendy ve stravování, nová bistra a restaurace.

Dále organizátoři nabízí pro 3 nadšené kuchařské amatéry možnost představit své produkty veřejnosti.

Součástí akce bude adrenalinový park s lanovou dráhou, obří trampolínou, elektrickým býkem, překážkovou tratí a další. Veškeré atrakce budou návštěvníkům a jejich dětem k dispozici zdarma. Pro děti jsou navíc připravena divadelní představení, skákací hrad či tvůrčí dílny.

Kdy: 3.9.2016
Kde: areál bývalé Papírny, Zahradní 173/2, Plzeň
Vstupné: 80,-, deˇti od 12 let a ZTP zdarma

Další info:
info@foodevent.cz

www.foodevent.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka