Tři mladíci brutálně přepadli a těžce zranili muže

Turista místo prohlídky památek leží v nemocnici a čeká ho operace

Cílená propagace v Plzni

 V Karlových Varech došlo v neděli 8. června k loupeži, když v ranních hodinách tři mladíci společně přepadli turistu. Mladí muži si počínali obzvláště brutálně, cizince napadli, údery srazili k zemi a kopali ho do různých částí těla. Napadenému muži pak servali tričko a z krku utrhli zlatý řetízek s přívěskem v hodnotě přesahující 6 500 korun. Následně útočníci z místa činu utekli. 
     "Dvaatřicetiletý cizinec utrpěl zranění, které si vyžádá operaci a poškozenému tak vznikla těžká újma na zdraví a škoda na majetku," popsala tisková mluvčí policie.

     Přivolaná policejní hlídka během několika minut po události zadržela 18letého mladíka. V průběhu dne kriminalisté vypátrali i druhého mladíka a poslední se přihlásil na policii sám. Všichni obvinění byli vyslechnuti a po provedených úkonech propuštěni na svobodu.
     "Dva muži ve věku 18 a 19 let si vyslechli obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Třetí muž, vzhledem k tomu, že je mladistvý, si vyslechl obvinění z provinění loupeže," doplnila mluvčí policie. (Provinění je jedním z pojmů trestního práva, který označuje de facto trestný čin spáchaný mladistvým. - pozn. red.)
     Dvěma dospělým obviněným hrozí v případě odsouzení až dvanáctiletý trest odnětí svobody a mladistvému obviněnému pak trest poloviční.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 11.07.2018 12:00




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka