Tváří charitatitvního kalendáře Na křídlech snů je Pavel Horváth

Fotbalista Pavel Horváth přijede do Stříbra pokřtít kalendář Na křídlech snů. Přijďte kalendář podpořit 28.11.2014 od 18.30 na stříbrskou radnici!

Cílená propagace v Plzni

Kdo se v letošním roce podílel na tvorbě charitativního kalendáře?

Nápad na letošní kalendář vznikl někdy zhruba před měsícem. S mojí kolegyňkou Kateřinou Morovou, jsme začaly hned přemýšlet, jak by měl kalendář vypadat a kdo by měl být tváří kalendáře a pro koho by měl být kalendář focen. Nejdříve vznikla myšlenka toho, že se kalendář bude fotit s letadly a název nás napadl téměř okamžitě ve spojení s nimi, proto tedy Na křídlech snů.Poté padala mnohá známá jména, která nás napadla ve spojitosti s tváří kalendáře a nakonec jsme obě našly zalíbení právě v Pavlu Horváthovi, pro jeho charisma a smysl pro humor. Dalším úkolem bylo vymyslet, zda pozveme "modelky" nebo modelky. Mně osobně se líbila představa toho, že budeme moci opět fotit někoho, kdo se běžně do role modelky nedostane. Takže jsem poprosila naše mladé a krásné slečny ze Stříbra a okolí, zda by měly chuť s námi opět fotit a ty byly pro a za to jim patří moje poděkování a poklona. Ne vždy to bylo úplně snadné.

Díky podpoře našich přátel, které jsme poptali jako první, jsme mohli začít tvořit. Za zapůjčení letadel a za zázemí můžeme poděkovat panu Luďkovi Krausovi z Aviatického klubu Líně. Pak největší dík patří panu Pavlu Horváthovi a jeho rodině, za podporu, jeho ochotu při focení a za jeho úžasné vystupování vůči modelkám. Firmě Bonaparte, která nám pomůže s tiskem kalendářů a dělá nám podporu. A samozřejmě velké poděkování patří i městu Stříbru.

V jakém stylu je kalendář nafocen?


Kalendář bude pro letošní rok na motivy knihy Malý princ. Je to příběh, který je nejenom mému srdci blízký, ale děti i dospělí ho mají rádi. Má svoji určitou hloubku a každá věková kategorie si z knihy vezme to "svoje". Hlavně nejznámější citace z knihy - „Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.“ Saint A. De Exupéry - je pro náš nápad charitativního kalendáře nejbližší, protože si myslím, že mnoho lidí srdce pro dívání nepoužívá, tak třeba prostřednictvím našeho kalendáře to srdce použijí.

Na fotografiích uvidíte celorepublikově známého Pavla Horvátha, který se fotil s našimi modelkami z řad "handicapovaných", ačkoli já je tak nevidím, protože minimálně při focení byly až nadpozemsky dokonalé a úžasné včetně jejich rodičů. Samotná atmosféra při focení kalendáře byla těžko slovy popsatelná a já osobně jsem se cítila jak ve světě, kde se lusknutím prstu může splnit cokoli i když to tak bohužel nejde v realitě.

Jinak výtěžek z kalendáře bude rozdělen mezi potřebné, podle aktuálně vydražené částky a výtěžku z prodeje kalendáře.

Jaký bude počet výtisků a za jakou cenu bude k zakoupení?


Fotografie do kalendáře se právě graficky upravují, ale prozatím počítáme s výtiskem 200ks a cenově se budeme pohybovat na stejné částce jako vloni a to tedy minimálně 250,- Kč. Pokud bude chtít někdo podpořit více, je to na každého rozhodnutí a pocitu.

Uvidíme, jaká bude poptávka. Kalendář bude k dostání jak ve Stříbře, tak i v Plzni a případně na internetu.

Plánujete v letošním roce udělat křest? V jakém duchu?


Slavností křest je stanoven na 28.11.2014 od 18.30 hod. na stříbrské radnici, kdy se bude křtít samotný kalendář a proběhnou i dražby. Budeme dražit kalendář, dres FC Viktoria Plzeň, originální fotoplátno s Pavlem Horváthem. V jakém duchu? Já myslím, že není úplně třeba křest stylizovat do nějakého duchu, když už samotný kalendář stylizován je. Takže půjde jen o slavnostní společenskou událost, které se bude účastnit i tvář našeho kalendáře - Pavel Horváth.

Ráda bych pozvala všechny, kteří chtějí prožít nevšední večer ve společnosti charismatického a přátelského Pavla Horvátha, který se stane i křtitelem kalendáře. Můžete se těšit i na vynikajícího plzeňského moderátora Luďka Holého, který nás opět provede večerem a i díky jeho kulturním vystoupením nás naladí do té správné, troufám si říct, pohádkové nálady.

A budu ráda, když díky dražbám a zakoupení kalendáře nám pomůžete udělat radost těm, kteří to potřebují.

Za autory projektu Věra Lukešová & Kateřina Morová
Záznam z rozhovoru pro TC deník

Fotogalerie
Autor: Věrka Lukešová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 12.11.2014 10:48




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka