Vánoční firemní večírky se kvapem blíží a volné termíny plzeňských restaurací mizí

Chcete si i letos v předvánočním čase užít firemní večírek a příjemně tak zakončit celoroční pracovní shon? Nepodceňte přípravu a svůj termín si zajistěte již nyní.

Cílená propagace v Plzni

Poslední měsíc v roce se tradičně nese v duchu vánočních firemních večírků. Večírek je příjemným setkáním, kdy se neformálně pobavíte jak s kolegy, nadřízenými, tak i obchodními partnery.

Specialisté na firemní večírky

Připravovat vánoční večírek vlastními silami je v předvánočním shonu dost nešťastné řešení. Lidé už si chtějí užít trochu klidu a odpočinout si. Dororučuji se spolehnout na profesionály z Hotelu U Zeleného Stromu Nepomuk. S přípravou firemních akcí mají mnoho zkušeností. Tým profesionálů vám připraví jedinečný a zajímavý program včetně vynikajících cateringových služeb

Firemní večírky s ubytováním

Při uvolněné předvánoční atmosféře se všichni rádi napijí dobrých alkoholických nápojů. Pak nastává otázka odvozu domů. Pokud se vám nechce zařizovat taxi služby a odvozy všech zúčatněných, pak je ideální variantou zajistit hotel s ubytováním. Využijte pohodlné ubytování v západních Čechách ve starobylém domě U Zeleného Stromu! Díky výborné poloze a dobré dopravní dostupnosti je Nepomuk vhodné místo pro firemní setkávání z celé ČR. 

Nejlepší vánoční dárek

Společně strávené chvíli mimo pracoviště posílí vztahy mezi zaměstanci i zákazníky. Vánoční večírek je pro firmu výborná investice! Všichni se lépe poznají a zažijí spolu nezapomenutelný večer. Na každém večírku se vždy odehraje nějaký vtipný okamžik, na který všichni rádi ještě roky vzpomínají. Není nic příjemnějšího než na chvíli vypnout v předvánočním stresu a příjemně si popovídat s kolegy. 

Koho oslovit, aby byl váš vánoční večírek TOP?

Hotel U Zeleného stromu Nepomuk
náměstí Augustina Němejce 69,
Nepomuk 335 01

Hotel
tel: +420 725 810 257
info@hotelnepomuk.cz

Restaurace
tel: +420 371 580 371
fax: +420 371 580 372
nepomuk@svejk.cz

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka