Viktoria Plzeň představila první číslo časopisu Viky určené především pro mladé fanoušky

První číslo viktoriánského časopisu Viky zaujme svoji zábavnou formou nejen vlastní dětské fanoušky. Uvnitř se může čtenář dozvědět nejnovější aktuality z klubu.

Jarní servisní akce AUTO CB

První číslo viktoriánského časopisu Viky zaujme svoji zábavnou formou nejen vlastní fanoušky. Uvnitř se může čtenář dozvědět nejnovější aktuality z klubu. Můj syn Ondra si s radostí a zaujetím pročetl téměř každou stránku časopisu. Zaujaly ho informace o hráčích Viktorky, komiks Vikyho parta, bludiště Cesta k míči i porovnání obrázků Najdi deset rozdílů. Rád by se dozvěděl však více o teamu jako celku a co se na Viktorce chystá. Kartičky na poslední straně s postoji hráčů možná začne sbírat.

Já jsem si zase rád přečetl pár informací od Davida Limberského o tajemství výroby a složení kopaček. Připojuji svůj souhlas, jako kluk, co rád hraje fotbal, že kopačka je nejdůležitější pomůckou pro hráče ve hře, musí mu výborně sedět, aby podal co nejlepší výkon, ale nejdůležitější jsou fotbalové vlastnosti hráče, tvrdá práce v tréninku a 100% nasazení při hře.

Uvnitř časopisu je zajímavý rozhovor s Františkem Rajtoralem o tom, jak je důležité jít za svým snem a nikdy nic nevzdávat. Čtenář si může porovnat i své znalosti o Viktorce, v "tipovačce", kde se může dozvědět pod článkem výsledek kvízu a ověří si jaký je či není "odborník". Fotbalové člobrdo je třešničkou na pomyslném dortu a příjemně doplňuje ostatní stránky fotbalového časopisu Viky.

Všem fanouškům Viktorky a příznivcům fotbalu doporučuji.

R.S.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 03.03.2015 19:41




6 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka