Divadlo pro děti i besedu se sportovci připravil na čtvrtek Olympijský park Plzeň

Olympijský park Plzeň se ve čtvrtek 11. srpna otevře v 16 hodin, ve sportovní části na návštěvníky čeká 54 sportovních disciplín v 11 sektorech.


Hlavními sportovními osobnostmi parku budou Barbora Kodedová, studentka biologie, jež se v moderním pětiboji kvalifikovala na olympiádu v Rio de Janeiro, plzeňský jachtař David Křížek, střelec a držitel zlaté medaile ve střelbě na 50 metrů z olympiády v Soulu roku 1988 Miroslav Varga a lukostřelkyně Barbora Horáčková. Začátek povídání s osobnostmi je v 17:30.

Připraven je ale také doprovodný program, nabídne například projekt hudebníka, poety a performera Ladi Assage navzaný Ambient Theatre. Hudebně divadelní projekt s muzikanty a tanečníky, kteří ve svém vystoupení odrážejí různé vlivy, jako například folk, psychedelic rock, blues nebo hiphop začne v 18 hodin, předcházet mu bude od 16 hodin Divadlo pro děti Orfeus s pohádkou na motivy Josefa Čapka O pejskovi a kočičce.

 Večerní čtvrteční koncert zajistí moderní rockové trio One Song Only složené z muzikantů z celé bývalé Československé republiky. Návštěvníkům Olympijského parku Plzeň nabídnou od 20:30 hodin autorské písničky i několik světových hitů v té nejsyrovější podobě podle hesla bigger, better and louder.

Čtvrtek také bude v Olympijském parku Plzeň patřit programu Českého rozhlasu Plzeň, který nabídne řadu soutěží, rozhovorů a zajistí komentování sportovního dění.

Další aktuální informace k programu jsou na  www.sport.plzen.eu a na facebookovém profilu Olympijský park Plzeň 2016.

 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.08.2016 07:50



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka