Doosan Škoda Power opět vyhlášena nejlepším zaměstnavatelem Plzeňského regionu

Již počtvrté za sebou byla společnost Doosan Škoda Power oceněna jako nejlepší zaměstnavatel Plzeňského regionu.

Cílená propagace v Plzni

Slavnostní vyhlášení a předání diplomu proběhlo v historických prostorách hradu Zvíkov pod záštitou společností Sodexo, PWC a Klubu zaměstnavatelů.

Cenu si z rukou Pavla Haláka z Klubu zaměstnavatelů převzal personální ředitel Doosan Škoda Power Richard Kabuď. „Velmi mě těší, že naše společnost opět uspěla v porovnání s ostatními významnými zaměstnavateli v regionu, a to na základě „tvrdých“ dat jako jsou např. míra investic do zaměstnanců formou mezd či vzdělávání nebo investice do společenské zodpovědnosti či produktivity práce. Zároveň chci poděkovat všem vedoucím a zaměstnancům, že se nám společně daří vytvářet takové prostředí a podmínky, díky nimž jsme externími společnostmi opakovaně vyhlášeni jako nejlepší zaměstnavatel v regionu. To vnímám jako závazek do dalších let, abychom udělali vše pro udržení této pozice.“

DOOSAN ŠKODA POWER v kostce

Doosan Škoda Power, člen skupiny Doosan, je předním světovým výrobcem a dodavatelem zařízení pro elektrárny a strojovny vybavené pro parní turbíny. Portfolio Doosan Škoda Power zahrnuje parní turbíny v rozpětí výkonů 10 až 1200 MW. Díky dlouholeté zkušenosti v aplikacích pro paroplynové cykly, uhelné elektrárny, jaderné elektrárny, CSP a investicím do výzkumu a vývoje nabízí jeho produkty spolehlivost, vysokou účinnost a provozní pružnost.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka