Dubnová Verdisáž představí v pátek a sobotu studentské práce s názvem 3GD DESIGN

Multikulturní prostor iAtelier.cz otevře v pátek 29. dubna od 19:00 hodin výstavu studentů grafického designu ze Střední odborné školy užitého umění a designu v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nejen plzenští studenti Nerudovky zde budou prezentovat své práce, které vytvořili v průběhu dvou let pod vedením pedagogů Lukáše Berana a Přemysla Černého. Návštěvníci budou moci zhlédnout spektrum prací od plakátu, korporátního designu, autorského písma až po knihu. I přes svoje mládí se ve zmíněných výtvarných oborech snaží studenti experimentovat, posouvat hranice a bourat zažitá klišé. 

Plakát “Muži, kteří nenávidí ženy”, je součástí cyklu každodeních zážitků života, které jsou vizualizovány do zmíněné práce a byl součástí maturitní práce absolventky grafického designu

Barbory Fišerové na téma EVERYDAY, nyní autorka studuje FAVU v Brně.

Výstava 3GD DESIGN bude v prostorách iAtelier.cz v Perlové ulici 68/7 k vidění pouze dva dny, a to od pátku 29. dubna od 19:00 hodin do soboty 30. dubna do 18:00 hodin.

 „Hlavní myšlenkou Verdisáží, které v našem ateliéru pořádáme vždy jednou měsíčně, je nejen podpořit místní umělce v jejich tvorbě, ale také umožnit představit jejich díla širší veřejnosti, která si jen obtížně hledá cestu do galerií a tradičních výstavních síní. Originalita tohoto projektu spočívá v záměru zkoncentrovat vystavení uměleckých děl pouze do dvou dnů- vernisáže a dernisáže,“ vysvětluje smysl akce její autor a majitel multikulturního prostoru iAtelier.cz, který se zaměřuje na audiovizuální tvorbu a výuku flamenkového tance, Roman Muchka.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 28.04.2016 14:12



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka