Verdisáž v pátek a sobotu představí Moniku Mašterovou

Multikulturní plzeňský prostor iAtelier.cz otevře v pátek 26. května od 19:00 hodin dvoudenní výstavu Moniky Mašterové s názvem “Pro hezký den”.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na výstavě bude možné vidět:

Enzo.

Enzo je pes. Úplně normální zlatý retrívr v úplně normální rodině. Přesto (nebo právě proto) vznikla naprosto originální kniha, mapující první rok jeho (ne)obyčejného života, plného více či méně obvyklých zážitků, či situací zcela běžných, které ovšem pobaví nejen ty z vás, kteří kdy sdíleli společnou domácnost se psím přítelem.

Měla jsem to štěstí seznámit se s rodinou Hellerových a měla jsem to štěstí, že se obrátili právě na mě, když se rozhodli svoji „psí knížku“ doplnit vedle fotografií také obrázky.

Zde tedy pár ilustrací, které vznikly právě díky nim a hlavně díky Enzovi.

Prasátko.

Prasátko je prasetem značně vzdělaným, přestože se tak na první pohled nemusí zdát.  Pokud byste totiž měli cestu do Jižních Čech, přesněji do obce Trhové Sviny, provede vás zdejší naučnou stezkou a ukáže například Kostel Nanebevzetí Panny Marie, či park, pojmenovaný po místním významném lékárníku Weiserovi.

Obilí, ořechy, ovoce, zelenina …

Obrázky vznikly dle konkrétních požadavků, ovšem nakonec nevyužity, zřejmě čekaly právě na tuto výstavu.

Dále už jen něco málo pro radost, či pobavení kolegů a přátel … nebo prostě jen tak =)

Monika Mašterová původem z Nového Města na Moravě se přes studium na Taneční konzervatoři a roce, stráveném v brněnském Národním divadle zastavila na delší čas v plzeňském baletním souboru. Maluje většinou pastelkami, nebo suchým pastelem či uhlem.

Výstava bude v prostorách iAtelier.cz v Perlové ulici 68/7 k vidění pouze dva dny, a to od pátku 26. května od 19.00 do soboty 27. května od 10.00 do 18.00

“Hlavní myšlenkou Verdisáží, které v našem atelieru pořádáme vždy jednou měsíčně, je nejen podpořit místní umělce v jejich tvorbě, ale také umožnit představit jejich díla širší veřejnosti, která si jen obtížně hledá cestu do galerií a tradičních výstavních síní. Originalita tohoto projektu spočívá v záměru zkoncentrovat vystavení uměleckých děl pouze do dvou dnů - vernisáže a dernisáže,” vysvětluje nezvyklý formát její autor i organizátor v jedné osobě Roman Muchka

ilustrace: monikamasterova.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka