Verdisáž představí Sdílení Adama Vlasatého

Multikulturní prostor iAtelier.cz otevírá v pátek 29. června od 19.00 hodin výstavu - Adam Vlasatý - Sdílení.

Cílená propagace v Plzni

Adam Vlasatý vystudoval obor Grafický design na Střední odborné škole obchodu, užitého umění a designu v Plzni. Po absolvování se začal naplno věnovat malbě a v nedávné době i návrhům tetování. Ve svých pracích se pomocí kombinace abstraktních motivů a figur snaží o vyjádření emocí a poukazuje na hlubší význam toho, že i vztek, i kdybychom se mu rádi vyhnuli, patří do pestré škály našich citů, které nás utvářejí.

“Proč výstava nese název Sdílení? To proto, že se chci s Vámi podělit o moji cestu. Na to, jak se mé uvažování během života dospělého, pracujícího člověka měnilo. Má touha po vystavování mi zůstala odmalička a tak jsem se rozhodl, že můj život v obrazech během tří let od ukončení studia budu sdílet s Vámi. Doufám, že se v mých obrazech najdete a vzpomenete si na období, kdy jste prožívali takové pocity jako já.”.

Výstava bude v prostorách iAtelier.cz v Perlové ulici 68/7 k vidění pouze dva dny, a to od pátku 29. června od 19.00 hod. do soboty 30. června od 10.00 do 18.00 hod.

“Hlavní myšlenkou Verdisáží, které v našem atelieru pořádáme vždy jednou měsíčně, je nejen podpořit umělce v jejich tvorbě, ale také umožnit představit jejich díla širší veřejnosti, která si jen obtížně hledá cestu do galerií a tradičních výstavních síní. Originalita tohoto projektu spočívá v záměru zkoncentrovat vystavení uměleckých děl pouze do dvou dnů - vernisáže a dernisáže,” vysvětluje nezvyklý formát její autor i organizátor v jedné osobě Roman Muchka.

foto: twitter adama vlasatého

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka