Kralovický dům sociální péče čeká rekonstrukce a přístavba

Rada kraje vzala na vědomí zprávu o hodnocení nabídek u nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce pro zajištění „Přístavby a rekonstrukce Domu sociální péče Kralovice“.

Cílená propagace v Plzni

Rozhodla se vybrat jako nejvhodnější nabídku společnosti SWIETELSKY stavební s.r.o., odštěpný závod Pozemní stavby ZÁPAD se sídlem v Ejpovicích. „Vybudováním přístavby nového bloku D a rekonstrukcí stávajícího bloku B v areálu domova sociální péče dojde ke zvýšení kapacity domova a kvality poskytování péče pobytových sociálních služeb tamním klientům. Stavební úpravou projdou také parkoviště a jezírko, instalovány budou i nové nutné rozvody a přípojky včetně tepelného čerpadla, které by mělo zajistit tepelnou pohodu pro seniory,“ přiblížil rozsah prací náměstek hejtmana pro oblast ekonomiky, investic a majetku Roman Zarzycký.

Tato nadlimitní zakázka byla administrována krajskou příspěvkovou organizací Centrální nákup a její vysoutěžená cena činí 192,9 milionu korun. „Je v ní zohledněna již i tzv. inflační doložka, která bude reagovat na vývoj cen stavebních materiálů, neboť dokončení stavebních prací je plánováno až na rok 2024,“ doplnil náměstek Roman Zarzycký.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka