Lázeňská sezóna v Konstantinových Lázních je v plném proudu

Přijeďte se na vlastní oči přesvědčit, že v Konstantinových Lázních to prostě v létě žije!

Jarní servisní akce AUTO CB

Letošní lázeňská sezóna, již 214. v pořadí, byla slavnostně zahájena o víkendu 19. - 21. května 2017 a byla již tradičně spojena i se slavnostním zahájením turistické sezóny na Konstantinolázeňsku. Slavnostního zahájení se zúčastnila řada významných osobností, prameny požehnal emeritní plzeňský biskup František Radkovský.

Po většinu roku, zejména však vletním období, žijí lázně pestrým kulturně společenským životem sřadou festivalů, letní Hudební pergolou či pravidelnými nedělními koncerty v amfiteátru, které se konají v lázeňském parku vždy od 14 hodin.

V červenci se ještě mohou návštěvníci těšit na dechovou kapelu Amátovku, Family harmoniku Pospíšil, v rámci Hudební pergoly na Jiřího Šmidta či na chytlavou taneční hudbu skupiny Ocho Ríos.

A co čeká návštěvníky v srpnu? 

V rámci nedělních koncertů vystoupí například St. Johnny Trio, dětský sbor ze Sušice, King Swing Milana Benedikta Karpíška a další. U příležitosti Hudební pergoly v srpnu vystoupí například plzeňská soulová a rock´n´rollová kapela Garyho Hausbot či známý folkový písničkář a vtipálek Pepa Štross.

Konstantinovy Lázně však nežijí pouze kulturou, ale i sportem a turistikou. Okolí je protkáno více než 450 km značených cyklotras, pěších turistických tras a řadou naučných stezek. K dispozici je také poměrně nová cyklostezka a inline dráha o celkové délce 5,2 km.

Pro lázeňské hosty jsou organizovány pravidelné vycházky do okolí Konstantinových Lázní, například na Hradišťský vrch, na Ovčí vrch, do Bezdružic, k Panně Marii ve skále, na hrad Švamberk a mnoho dalších.

Přijeďte se na vlastní oči přesvědčit, že v Konstantinových Lázních to prostě v létě žije! Těšíme se na Vás!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka