Kluby v pátek lákají na Plzeňskou Noc 2015 - Záviš, Hentai Corporation, D. Vávra, suši a mnohé další

Festival Plzeňská Noc, který navazuje na úspěch své sesterské akce Žižkovská Noc a přináší den a noc plné hudby, divadla, literatury ale i bohatého doprovodného programu včetně Plzeňského marketu, proběhne na patnácti klubových scénách po celé Plzni za jednotné minimální vstupné.

Cílená propagace v Plzni

Akce je součástí programu  Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015. 

Z hudebního pole se představí špičky svých žánrů jako thrash-rock’n’rolloví Hentai Corporation, raper Paulie Garand za doprovodu Kennyho Rougha, česká hardcore jednička Skywalker, reggae matadoři Švihadlo, česká punková legenda NVÚ či „kníže pornofolku“ Záviš, ale také mladá krev české scény. 

Dále se návštěvníci mohou těšit na divadelní zážitky v podání Metoděje&Dozera se seriálem Tajemství vesmíru či souboru KL.I.KA, kteří spojují divadlo a sport v ucelenou hru. Po divadelních improvizacích proběhne v prostoru Papírny paradivadelní program stále oblíbenější slam poetry.

Festival také navštíví jeden ze zakladatelů divadla Sklep, vášnivý architekt, ale také herec a básník David Vávra, jehož hudebně doprovodí Karel Bublajak.  Ve zhudebněné poezii literárně-hudebního pásma Zlatoválky se představí mimo jiné i letošní laureátka Ortenovy ceny Alžběta Stančáková.

Ve spolupráci s Japan festem vystoupí v prostorech DEPO2015 výběr současných japonských interpretů – postorocková kapela Tomy Wealth, DJ Kyoka a další japonští DJs, doplněný o bohatý japanistický doprovodný program jako RAW digital - živé kreslení před publikem, workshop Sushi, či přednáška s performencí shibari/bondage a cosplay.

V odpoledních hodinách pak v prostorech Papírny proběhne zdarma první Plzeňský market, který nabídne vše od  oblečení a doplňků, domácí sladkosti až po home made výrobky a mnoho dalšího.

Festival bude navíc spojovat zdarma speciální autobusová linka. 

Na celý festival je jednotné vstupné, které je omezeno pouze kapacitou klubů.

Plzeňská Noc  23. října 2015 Papírna Plzeň, Buena Vista Club, Music bar Anděl, DEPO2015, Divadlo Pod Lampou, Pohoda, Zach´s Pub, Pivnice Husovka, Jekyll&Hyde, Sally Brown,Music Bar Jam, Západočeské muzeum v Plzni

Vstup:  do 19:00 - 100Kč od 19:01 - 150Kč 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka