Ochránci přírody z Rokycan vyrazí na konci května na výstavu Natura viva do Lysé nad Labem

Rokycanští ochránci přírody mají s příchodem jara plné ruce práce.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zaměstnávají je především výjezdy za zraněnými volně žijícími druhy, které se dostanou do potíží na Berounsku, Hořovicku a Rokycansku. Právě zde totiž poskytují rokycanští své služby zvířecím pacientům, ale i lidem, kterým není život živočichů v přírodě lhostejný. Kromě konkrétní a praktické činnosti v přírodě se věnují i ekologické výchově.

Přesto si najdou čas navštěvovat nejrůznější akce. Tou nejbližší bude výstava myslivosti, rybářství a včelařství NATURA VIVA 2017 v Lysé nad Labem. Cílem této zajímavě koncipované výstavy je přiblížit činnost myslivců, rybářů a včelařů, ale nejen jich. Prezentovat se zde budou i zahrádkáři, lesníci a svůj stánek zde bude mít i Klub sokolníků s živými dravci. Nedílnou součástí výstavy bude i prezentace odborných učilišť zaměřených na již zmiňované obory a možnost nákupu nejrůznějších potřeb a vybavení. Pro návštěvníky bude připraven i bohatý doprovodný program v podobě vystoupení mysliveckých trubačů, ukázek vábení zvěře, předvádění plemen loveckých psů, sokolnický výcvik dravců, ukázky řezbářství, výroba loveckých nožů, módní přehlídky, ukázky síťování, besedy a zábavné pořady zaměřené na přírodu.  Na své si tedy přijde opravdu každý.

I z tohoto důvodu pořádají rokycanští ochránci přírody tento zájezd, který se uskuteční v neděli 28. května. Sraz zájemců je v 7.00 hodin před nádražím Českých drah v Rokycanech, popř. v 7.15 hodin na návsi ve Volduchách. Cena zájezdu je stanovena na 350,- Kč na osobu a je potřeba se nejen v předstihu přihlásit, ale též zaplatit stanovený poplatek. S návratem je počítáno v podvečerních hodinách. "Bližší informace rádi sdělíme na tel. 603239922," říká za pořadatele Pavel Moulis 


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka