Olympijský park láká v pátek na snímek Orel Eddie, kapelu O5 a Radeček i slavné sportovce

Mistr světa a Evropy z roku 1977, držitel stříbra ze zimní olympiády v roce 1976, účastník zimní olympiády v roce 1980 a dalších mistrovství světa v letech 1974, 1976, 1978 1979 a 1981, křídelní útočník - hokejista Bohuslav Ebermann, bude v pátek 12. srpna jednou z hlavních sportovních osobností Olympijského parku Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

Půlhodinové povídání s ním začíná v 17:30, stejně tak Olympijský park Plzeň nabídne i besedu s bývalým československým sportovním střelcem Janem Kůrkou, zlatým olympijským medailistou z letních her v Mexiku v roce 1968, a dále také s moderní pětibojařkou Barborou Kodedovou.

Kromě rozhovorů se sportovními osobnostmi je na programu také hned po otevření parku, tedy od 16 hodin, koncert rockové kapely GRAFIT Rock.  Od 18 hodin návštěvníci parku mohou zhlédnout projekci filmu Orel Eddie, jenž vznikl v koprodukci Velké Británie, USA a Německa v režii Dextera Fletchera. Vypráví příběh britského skokana na lyžích, jenž se od dětství toužil stát olympionikem a reprezentovat Velkou Británii.

Hlavní koncert pátečního dne zajistí skupina O5 a Radeček (na snímku), kapela z jesenického podhůří, která během uplynulého roku odehrála téměř stovku koncertů, jimž dává osobitost charismatický zpěvák Tomino. Koncert začíná ve 20:30 hodin. Během dne a zejména pak po 22:00 nabídne Olympijský park Plzeň přenosy sportovního dění z Rio de Janeiro, a to s důrazem na disciplíny,  v nichž o nejcennější kovy bojují sportovci České republiky.

foto: www.o5.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.08.2016 08:05



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka