Opilci zavolali v Domažlicích policisty, aby našli ztracenou pokladničku

Kamarádi spolu popíjeli, a když jim došel alkohol, vzali si z pokladničky peníze a šli koupit další pití. Pak pokladnička měla zmizet.

Cílená propagace v Plzni

Dne 8. září 2018 v 10:40 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení osmačtyřicetiletého muže, že byl s kamarádem popíjet po domažlických hospodách a poté ještě pili u něj v bytě v Domažlicích. Když jim došel alkohol, pětatřicetiletý kamarád vzal svoji pokladničku, kde měl mít uložených 13 tisíc korun. Vzali z pokladničky peníze na další pití a šli nakoupit. Než odešli z bytu, tak pokladničku schoval a nemůže ji najít.

Oznamovatel proto žádal po policii, aby prohledala výše uvedený byt a pokladničku nalezla, aby si kamarád nemyslel, že mu ji ukradl. Oba muži se v době hovoru nacházeli před jedním domažlickým barem. Na místo se dostavili domažličtí policisté. Mladší muž potvrdil oznámené skutečnosti s tím, že nechce věc řešit a že nechce, aby mu policisté chodili po bytě, že jsou oba muži opilí a že až vystřízliví, tak se pokusí pokladničku najít.

Policisté oba muže vyzvali k dechovým zkouškám. Oznamovateli byla naměřena hodnota 3,26 promile alkoholu v krvi, kamarádu bylo naměřeno „jen“ 2,69 promile alkoholu v krvi. Událost evidují policisté Obvodního oddělení Domažlice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 11.09.2018 06:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka