Páteční a sobotní Verdisáž představí dvojici maďarských autorek

Plzeňský iAtelier zve na další, tentokrát říjnovou, Verdisáž. Tentokrát vystaví svoje díla dvě maďarské autorky CsepelI Lászlóné a Mészárosné Kelemen Beatrix Csill.

Cílená propagace v Plzni

Slavnostní otevření výstavy proběhne pátek  21. října  od 19 hodin v prostorách iAtelier.cz, Perlová 68/7, Plzeň. V sobotu pak bude výstava k vidění od 10 do 18 hodin.

CsepelI Lászlóné (CsepelI Oksana)

Před pěti lety náhodou zjistila, že má instinktivní talent na malování. Je členkou uměleckého sdružení „Színnel Lélekkel“( Barvou a Duši), od té doby je malovaní pro Oksanu  koníčkem a způsobem sebevyjádření.

Nemá jednotný styl malování. Téměř každý její obraz je odlišný, ojedinělý, někdy romantický, někdy impresionistický, surrealistický anebo v něm převládají alegorické prvky. Její ruku vedou prožité pocity a myšlenky. Každý obraz má svůj vlastní příběh. 

Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla 

"Miluji malovat!

Ve svých dílech se snaží zprostředkovat lásku pro lidi. Její styl není přesně definovaný.

“Pro mě má velký význam hra barev. Barvy zprostředkují emoce a pocity, prostřednictvím jich se snažím předat divákům energii a vibrace, na které je možné se naladit. Jsem nesmírně vděčna Bohu, že mi dal toto nadání a přes něho jsem vděčná všem, protože mě tím učí milovat. Milovat sama sebe a všechny tvory na zemi “.

 „Hlavní myšlenkou Verdisáží, které v našem ateliéru pořádáme vždy jednou měsíčně, je nejen podpořit místní umělce v jejich tvorbě, ale také umožnit představit jejich díla širší veřejnosti, která si jen obtížně hledá cestu do galerií a tradičních výstavních síní. Originalita tohoto projektu spočívá v záměru zkoncentrovat vystavení uměleckých děl pouze do dvou dnů- vernisáže a dernisáže,“ vysvětluje nezvyklý formát výstavy její autor i organizátor v jedné osobě Roman Muchka.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 20.10.2016 08:39



5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka