Přijďte prožít jedinečný den na Perfect Day

Jarní venkovní zážitková akce v krásném přírodním prostředí Městské Plovárny, která pomůže těm, kteří to skutečně potřebují.

Jarní servisní akce AUTO CB

Perfect Day je název benefiční akce, která se zrodila v minulém roce. Své první realizace se dočkala taktéž ještě loni. Je to jarní venkovní zážitková akce v krásném přírodním prostředí Městské Plovárny, která se nachází nedaleko areálu DEPO 2015. Celodenní akce, která trvá od 10 do 22h, a její program je doslova nabitý koncerty, vystoupeními, divadlem, tancem, výstavami, tvůrčími dílnami a výjimečným občerstvením. 

Perfect Day koná v sobotu 21. května.

Letošní Perfect Day hostí několikero známých i místních kapel, dvě divadelní vystoupení, volnou tančírnu, rukodělné a taneční workshopy vhodné i pro děti, stánek kavárny Perfect World s domácími dorty, občerstvení z farmářského obchodu Náš Grunt, ochutnávky mexické a ukrajinské kuchyně, bubenický workshop, prolejzačky pro děti a především jedinečnou atmosféru. Máte se na co těšit!

Vstup na Perfect Day není stanoven a stejně tak jako občerstvení ze stánku neziskové kavárny Perfect World se hodnotí na základě Vašeho vlastního pocitu. Celý výtěžek z této benefiční akce bude pak hned druhý den převeden na transparentní konto nadačního fondu PERFECT, který z něj vyšle jedno nebo více dětí z dětského domova Domino na jazykový pobyt do zahraničí.

Účelem tohoto dne je prožít krásnou májovou sobotu a zároveň pomoci těm, kteří to skutečně potřebují, aby tak mohli žít kvalitnější život díky zvýšení svých schopností. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.05.2016 19:57




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka