Známe prvního chlapečka roku 2019, v Mulačově nemocnici se narodil Alois

V Mulačově nemocnici se miminko narodilo 1.1. 2019 v 9,30 hod. váží 4130 g, je to chlapeček z Plzně, jmenuje se Alois a doma ho čeká již sourozenec.

Jarní servisní akce AUTO CB

V Mulačově nemocnici se za rok 2018 narodilo celkem 702 dětí

Šestistým miminkem byla holčička Emma, narozená 16.11. 2018. První miminko v roce 2019 se v Mulačově nemocnici narodilo 1.1. 2019 v 9,30 hod., je to chlapeček z Plzně, jmenuje se Alois a doma ho čeká již sourozenec, váží 4130 g. Posledním miminkem loňského roku byl chlapeček Martínek a narodil se 31.12. 2018 ve 22,22 hod.

Mulačova nemocnice v prosinci 2018 také slavnostně uvedla do provozu novou lůžkovou část Gynekologicko-porodnického oddělení

Porodnici po kompletní rekonstrukci porodních sálů v roce 2018 stále více vyhledávají rodičky, které preferují její spíše rodinné prostředí, kvitují nové moderní prostory porodních sálů zajišťující více soukromí s pohodlným zázemím i pro doprovod rodičky a příjemným personálem. Mulačova nemocnice v prosinci 2018 také slavnostně uvedla do provozu novou lůžkovou část Gynekologicko-porodnického oddělení v rámci dokončené střešní nástavby nemocnice. ,,Nové pokoje slouží pacientkám Gynekologicko-porodnického oddělení naší nemocnice,” sděluje ing. Jaroslav Zimmermann, ředitel a jednatel Mulačovy nemocnice. ,,V rámci projektu zde vzniklo 7 nových pacientských pokojů s vlastním sociálním zázemím o celkové kapacitě až 13 lůžek a naše nemocnice tak reaguje na zvýšený počet prováděných operačních zákroků a rovněž na zvýšený zájem rodiček”, doplňuje Jaroslav Zimmermann. Nástavba byla zrealizována vlastním nákladem nemocnice v celkové výši 10 mil. Kč, v jejím rámci došlo rovněž i k významnému zlepšení požární bezpečnosti v celé nemocnici. Realizace trvala 6 měsíců a navazuje na dispoziční úpravy a modernizaci porodních sálů Mulačovy nemocnice, které proběhly v dubnu a květnu letošního roku.

V Mulačově nemocnici navíc zavedli i pravidelné setkání vedení porodnice s rodičkami

A to každou první středu v měsíci, kde ochotně zodpoví budoucím rodičům veškeré dotazy a vše, co je zajímá o těhotenství, porodu i péči o novorozence. Tato setkání přispívají k větší informovanosti rodiček i jejich doprovodu před samotným porodem a ke klidnějšímu pocitu z jeho průběhu. Součástí setkání je také prohlídka nově zrekonstruovaných sálů a maminky o něj mají stále větší zájem. Další termín je již 16. ledna 2019.
Od 8. ledna 2019 bude navíc nově v provozu novorozenecká poradna paní prim. MUDr. Evy Dortové
. Náplní této poradny bude problematika novorozeneckého a kojeneckého věku, konzultace o psychomotorickém vývoji, event. indikace k vývojové péči.

Více informací k těmto novinkám
lze nalézt na facebookových i webových  stránkách nemocnice.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka