Restauracím v Plzni chybí zákazníci

Během doby obědů mají restaurace stále méně hostů než před covidem. Kvůli zvyšování cen surovin ale musí dál zdražovat.

Cílená propagace v Plzni

Restauratérům ubylo až dvacet procent zákazníků. Lidé si vaří nebo využívají služeb rozvozu, kde žádají hlavně rychlé občerstvení.

V italské restauraci v centru Plzně teď podle Plzeňského deníku uvaří o čtyřicet obědů méně a jídlo, co stávalo 155 korun, stojí 180. Za polední meníčko zákazník zaplatí od 145 do 180 korun, pod 120 korun se člověk v Plzni nají jen těžko. Restaurace se snaží lidi přilákat novinkami – vymýšlejí nová jídla a akce, stále jim ale chybí číšníci.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka