Řidič v Plzni narazil do strážníka městské policie

Policisté z Městského ředitelství policie Plzeň se zabývají případem, který byl kvalifikován jako trestný čin násilí proti úřední osobě.

Cílená propagace v Plzni

Krátce před půlnocí z pátku na sobotu (z 19. ledna na 20. ledna 2018) chtěla hlídka strážníků Městské policie Plzeň zkontrolovat řidiče osobního vozidla, který jel v protisměru v prostoru křižovatky Kopeckého sady – Smetanovy sady a Jungmannovy ulice v Plzni.

Řidič zpočátku na pokyn strážníků zareagoval, s vozidlem zpomalil, následně se však rozjel, přičemž došlo ke srážce s jedním z příslušníků městské policie. Řidič ve vozidle značky Peugeot 106, červené barvy, se střešním okýnkem a černými zpětnými zrcátky poté z místa události ujel.

Policisté po vozidle, které odpovídá výše uvedenému popisu, a řidiči, jenž automobil v inkriminovanou dobu řídil, pátrají. "Zároveň žádáme veřejnost o spolupráci a předání informací, které by přispěly k objasnění případu, na lince tísňového volání 158 či na kterékoli policejní služebně," říká mluvčí krajských policistů Pavla Burešová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka