Senioři v Plzni si zahrají turnaj ve stolním tenisu

Poprvé v historii se uskuteční v úterý 4. prosince Mikulášský přebor seniorů ve stolním tenisu.

Cílená propagace v Plzni

Turnaj pořádá Odbor sportu Magistrátu města Plzně ve spolupráci s Oblastní župou Plzeňskou České obce sokolské a je určený pro širokou veřejnost a amatéry.

„Naším záměrem je propojit seniory se školáky,“ vysvětluje vedoucí Odboru sportu MMP Přemysl Švarc skutečnost, že hlavní kategorie se budou hrát v prostorách 15. základní školy. „Na Odboru sportu se dlouhodobě snažíme pomáhat nejen dětem a mládeži, ale děláme maximum pro to, abychom rozpohybovali i seniory,“ dodává Přemysl Švarc.

Hrát se bude na třech místech Plzně současně o zajímavé ceny – kromě mikulášské sladké odměny pro každého si nejlepší v jednotlivých kategoriích odnesou kvalitní vybavení na stolní tenis. Zájemci o turnaj neplatí žádné startovné, a pokud nebudou mít vlastní pálku, mohou si ji v případě potřeby na místě bezplatně vypůjčit.

Přihlásit se lze nejpozději do 28. listopadu do 12 hodin na Odboru sportu MMP, Kopeckého sady 11, na e-mailu cernyvi@plzen.eu nebo na telefonu 378 033 502, kde je také možné získat další informace.

Kategorie a místa konání (v úterý 4. prosince od 8.30 do 14 hodin):

Muži 60 až 69 let: 15. ZŠ, Terezie Brzkové 31

Muži nad 70 let: SK U Řeky, Hankova E9

Ženy (60 až 69 let a ženy nad 70 let): TJ Sokol Plzeň V, Klášterní 964/2

Vyhlášení výsledků se uskuteční vždy na místě hned po skončení turnaje, v každé kategorii se vyřazovacím způsobem střetne 32 hráčů.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 26.11.2018 12:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka