Sníte o novém vozidle? Využijte akčních slev v Auto CB v Plzni na Slovanech!

Září je tady a s ním i neuvěřitelné příležitosti na nákup nového vozu značek Renault a Dacia díky speciálním akčním slevám! Nepropásněte tuto skvělou možnost a zastavte se osobně v autosalonu Auto CB v Plzni na Slovanech.

Jarní servisní akce AUTO CB

V Auto CB v Plzni na Slovanech vždy naleznete vozidlo, na které se můžete spolehnout a které vám přinese komfort a spolehlivost na dlouhé roky. A co víc, nyní jsou k dispozici super akční slevy na několik modelů, které vám jistě učarují.

Značka Renault je synonymem pro inovaci, kvalitu a elegantní design automobilů

Nezmeškejte možnost získat nový vůz se slevou a podívejte se na skladové vozy Renault ještě dnes.

  • Renault Clio - Tento elegantní hatchback nyní nabízí až 45 000 Kč slevu! Vždy jste snili o vozidle, které kombinuje stylový design a praktičnost? S Clio to teď může být vaše!

  • Renault Captur - Pro ty, kteří touží po kompaktním SUV, máme pro vás Captur s akční slevou až 85 000 Kč. Zvládne jak městské ulice, tak dobrodružné výlety za město.

  • Renault Megane - S akční slevou až 40 000 Kč je Megane ještě lákavější volbou pro ty, kteří hledají prostornější vůz s moderním designem.

  • Renault Arkana - Toužíte po crossoveru, který vás dostane do centra pozornosti? S akční slevou až 170 000 Kč je Arkana tím pravým vozem pro vás!

  • Renault Austral - Pro rodiny nabízí Auto CB slevu 30 000 Kč na model Austral. Prostornost a bezpečnost jsou zde na prvním místě.

  • Renault Master - Užitkový vůz Master je nyní dostupný s až 30% slevou. Perfektní volba pro podnikatele a řemeslníky.

Vozy značky Dacia to je jednoduchost, dostupnost a spolehlivost v jednom

Nezmeškejte možnost získat nový vůz se slevou a podívejte se na skladové vozy Dacia ještě dnes.

  • Dacia Jogger - Pro rodiny nabízíme slevu 25 000 Kč na model Jogger. Prostor a komfort pro celou rodinu.

  • Dacia Duster - S akční slevou až 20 000 Kč na Duster dostanete cenově dostupné SUV, které zvládne všechny výzvy na silnici.

  • Dacia Sandero - Tento kompaktní hatchback nyní nabízí slevu 15 000 Kč. Kvalita a spolehlivost za výhodnou cenu!

Chcete-li získat více informací o těchto úžasných akčních slevách a mít možnost si tyto skvělé vozy prohlédnout a třeba i vyzkoušet, přijďte osobně do autosalonu Auto CB v Plzni na Slovanech. Zkušení prodejci vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace a odpoví na vaše otázky.

Se vším vám poradí v autosalonu Auto CB na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značek Renault, Dacia ŠKODA. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Nyní je ten pravý čas splnit si svůj sen o novém voze a zároveň ušetřit nemalé peníze. Nechte se unést širokou nabídkou vozů v Auto CB. Vaše nová cesta začíná tady!

Kontaktujte Auto CB na níže uvedeném telefonním čísle pro více informací nebo k rezervaci testovací jízdy.

AUTO CB Plzeň

Nepomucká 487/119
326 00 Plzeň

Tel
.: +420 377 666 643
E-mail
: dispo@autocb.cz
Facebook
: Auto CB Plzeň

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka