Vedení Trojky bude rozdávat vánoční polévku

Na náměstí se bude rozlévat vánoční polévka zdarma. Tradiční projekt třetího městského obvodu s charitativním podtextem navíc letos nabídne novinku. Kromě již standardní gulášovky bude k mání také vegetariánská varianta.

Cílená propagace v Plzni

Polévka je určena nejen lidem bez domova nebo sociálně slabším, ale všem návštěvníkům, kteří ve středu 20. prosince od 15 hodin zavítají na vánoční trhy na náměstí Republiky v Plzni. „Stejně jako v loňském roce polévku uvaří lidé se zdravotním znevýhodněním v sociální firmě Kačaba, takže tato akce pomůže hned dvakrát," říká místostarosta Ladislav Nový.

Kromě klasické gulášové nabídne letos Trojka také dršťkovou polévku s hlívou ústřičnou. Dohromady bude na zítřek připraveno sto litrů vánoční polévky, to dělá 400 porcí. 

 Polévku bude na náměstí rozdávat vedení centrálního obvodu osobně. „Tuto akci považuji za opravdu povedenou a moc rád se jí účastním. Je to příležitost, kdy se můžeme v předvánočním čase na chvíli zastavit a neformálně setkat s našimi spoluobčany, promluvit s nimi a popřát krásné svátky," uvedl starosta David Procházka.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka