Viktoriáni porazili Sigmu a jdou na třetí místo

V pátém kole FORTUNA:LIGY dokázali viktoriáni otočit duel se Sigmou Olomouc a vyhráli 2:1.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hned ve čtvrté minutě vyvezl až k vápnu hostí balon Ibrahim Traoré. Poté ho píchl do šestnáctky Durosinmimu. Ten ale Macíka nepřekonal. Minutu na to viktoriáni hrozili znovu a znovu u toho byl Rafiu Durosinmi. Ten posílal křižný míč z pravé na levou stranu, kde číhal Cadu. Jeho střelecký pokus těsně míjel pravou tyč. První tak udeřili hosté. Z rohového kopu to hosté sehráli opravdu skvěle. Na hranici šestnáctky si počkal Juraj Chvátal a z voleje napálil balon směr branka Jindřicha Staňka. Balon ještě někdo tečoval a ten skončil v brance. 0:1.

První poločase se chýlil ke konci, ale to nejdůležitější přišlo těsně před koncem. Nejprve v první nastaveně minutě vyšplhal nejvýše Lukáš Hejda a hlavičkou vyrovnal. Dvě minuty na to bylo v Doosan Areně ještě veseleji. Míče ve vápně se ujal Pavel Bucha, který prokázal opravdu skvělou formu a balon poslal za Macíka. Viktoriáni tak dokázali nepříznivý vývoj prvního poločasu otočit.

Úvodní šanci druhého poločasu měl na svědomí Ibrahim Traoré. S jeho stříleným centrem si ale poradil Macík. Poté se na druhé straně snažil nachytat Jindru Staňka na první tyči Lukáš Juliš. Staněk byl připraven. Dvě minuty na to pálil do tyčky Pavel Bucha. V osmdesáté minutě mohl vyrovnat Lukáš Juliš, ale domácí obrana výborně zasáhla. V osmdesáté osmé zastavil pronikajícího Adama Vlakanovu Lukáš Vraštil, který zahrál rukou. Za svůj počin viděl červenou kartu. Viktoriáni zvládli duel se Sigmou a posouvají se na třetí místo.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka