E-shop Sunexclean.cz představuje novinku pro rok 2022 v podobě profesionálního mycího stroje na podlahy Fimap GLX BT PRO

Dokonale čistá podlaha, lehká manipulace a skladná velikost, to je nový profesionální mycí stroj na podlahy Fimap GLX BT PRO, který představuje e-shop s úklidovými stroji a prostředky Sunexclean.cz.

Cílená propagace v Plzni

Stroj Fimap GLX BT PRO je novinka roku 2022 a jistě jej ocení každá firma, která chce mít perfektně uklizené, čisté a lesklé podlahy. Nyní novinku najdete na e-shopu www.sunexclean.cz.

Pro koho je stroj vhodný?

Velmi užitečnou a schopnou pomůckou se stane zejména v administrativních budovách, supermarketech, dílnách, kuchyních, jídelnách a restauracích, hotelech, nemocnicích a podobných institucích.

Rychlé a efektivní nabíjení

Fimap GXL BT PRO je bateriový mycí stroj s pojezdem. Pro napájení jsou použity dvě baterie Li-ion s pracovní vydrží až dvě hodiny. Nabíjení baterií zajišťuje integrovaná nabíječka, která dokáže nabít baterie do osmdesáti procent za jednu hodinu a do stoprocentně plného stavu se dobije za krátké 3 hodiny. Stroj tak lze během dne použít vícekrát a není potřeba čekat na nabití, což u běžných mycích strojů s kyselinovou baterií trvá šest až osm hodin.

Pohodlná obsluha i údržba

Díky dobře přístupným nádržím o kapacitě 25 a 27 litrů, určeným pro čistou a odsátou špinavou vodu z podlahy, pohodlně naplníte i vylijete veškerou vodu. Vypouštění špinavé vody je jednoduché, a to díky vypouštěcí hadici uložené přímo na boku stroje. Nádoby lze díky sejmutí ze stroje lehce a bez nářadí vymýt či vypláchnout.

Podlaha bez nečistot díky speciálnímu kartáči

Samotné mytí zajišťuje mycí kartáč o průměru 430 mm, který lze také nahradit mycím padem. O perfektní čistotu se postará právě kartáč, na který je vyvíjen přítlak o čtyřiceti kilech. Vytváří tak ten správný ,,drhnoucí“ efekt a vaše podlaha bude vždy naprosto čistá a bez nežádoucích skvrn.

Chytrý displej pro jednoduché ovládání

Na řídítkách stroje najdete displej, který umožňuje rychlejší a intuitivnější používání. Lze tak jednoduše nastavit výšku i sklon řídítek, a také při ukládání stroje můžete bez námahy řídítka zcela sklopit přímo nad stroj. Získáte tak možnost stroj skladně uschovat.

 Pro více informací či objednání stroje můžete přímo kontaktovat firmu Sunexclean s.r.o.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

Web
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka