JUST - Na vlnách iluzí

Kaplická kapela Just se jednoho dne sešla u kamaráda Tomáše Mouřence v jeho plzeňském studiu ILL Fish a nad pivem napsala písničku. Druhý den ji nahráli a další natočili klip.

Jarní servisní akce AUTO CB

A spontánnost vzniku se odráží i v tématu. Tím se staly na spontánnosti postavené sociální sítě, především častý rozpor mezi životem prezentovaným na internetu a realitou.

Premiéra písničky i klipu „Nevěřte sociálním sítím. Je to iluze,“ se odehrála na kaplickém koncertu, který se konal 18. prosince od 20:30 hodin v místním kině. Na YouTube je k vidění od 19. prosince od 10 hodin.

Scénář klipu vymyslel Tomáš Lyga a do obrazové podoby převedl Mahdies. Celkovou realizaci zastřešila agentura All4Bands, za kterou stojí kytarista Jan Šátava.

O kapele

Už tři roky je hlavním rysem šestičlenné sestavy z Kaplice u Českých Budějovic rozmanitost. A to jak z hlediska osazenstva, protože každý je úplně jiný, tak ve vztahu k hudbě. Do svých písní se nebojí zapojit vlivy rozmanitých žánrů – jejich záběr sahá od rocku přes reagge až po rádiový pop.Just na sítích

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 11.01.2016 07:34
Video




5 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka