Nákup nábytku na internetu: Pohodlí, výběr i vyhledávání podle obrázku

To, že můžete nakupovat z pohodlí a bezpečí domova dnes oceníte snad ještě víc než předtím. Na internetu nakoupíte opravdu všechno a situace, která ve světě zavládla, proces digitalizace ještě urychlila. Pojďme se podívat na výhody i specifika nákupu nábytku a dekorací on-line.

Cílená propagace v Plzni

Obchody nejdou nafukovací, což zrovna u objemnějšího nábytku může být na škodu. Na internet se toho ale vejde opravdu hodně, a tudíž máte, z čeho vybírat. E-shopy s nábytkem navíc neustále zlepšují své služby, aby on-line nákup probíhal co nejjednodušeji. Problém už není produkt vrátit, vyměnit, ani vynést do patra. Většina obchodů možnost vrácení produktů poskytuje bezplatně. Nemusíte řešit ani přepravní společnost. Výhodné jsou také vyhledávače nábytku jako třeba BIANO, které vám nákup na internetu maximálně usnadní. Díky tomu totiž nemusíte procházet stovky e-shopů, ale najdete produkty na jednom místě.

1. On-line nabídka pro vás přímo na míru

Přehledné filtrování, které umožní zakliknout typ produktu, barvu, materiál, tvar nebo vlastnosti. Zaklikněte si u kategorie přesně to, co potřebujete. Díky tomu tak získáte nabídku, která je ušitá na míru jen pro vás.

posters above desk, computer

Výběr filtrů můžete uplatnit i poté, co už jste zvolili vaši cenovou relaci. Pokud chcete například stylový, ale levný kousek, vyberte jej z výprodeje, a nebo si na webu nastavte filtr pro váš cenový strop. Třetí možností je zakliknutí filtru “levný” nebo “levnější”. Třeba tam najdete váš vysněný gauč za lepší cenu.

screen from web

2. Nenakoupíte zbytečnosti

Zamyslete se nad tím, jak kdysi vypadaly nákupy v obchodě s nábytkem. Buď jste si z omezeného výběru nedokázali vybrat. Nebo jste naopak během procházení obchodem nakoupili desítky dalších věcí, které jste vlastně vůbec nepotřebovali. Do toho si započítejte i kávu, oběd i prochozené hodiny po obchodním domě. U on-line nákupů se těmto výdajům vyhnete snadno. Kávu si můžete dát z oblíbeného šálku a oběd si vychutnáte bez fronty.

retro living room

3. Načerpáte tolik informací, kolik potřebujete

Ne vždy si před nákupem nábytku změříte potřebné rozměry místnosti nebo nábytku a v obchodě tak velmi často hádáte? To se u on-line nákupů nestane. V klidu si budete moci vybrat, změřit a rozmyslet, co vlastně potřebujete. Díky četným nákupním rádcům a magazínům se také budete lépe orientovat ve vybraných typech produktů. Na internetu si také můžete zjistit reference na jednotlivé kousky nábytku i e-shopy, produktové fotky v interiéru i důkladnější popis produktů.

armchair on rug

4. Můžete vybírat to, co znáte z obrázků

Natrefili jste na fotku v telefonu nebo na internetu, na které je sedačka, postel, koberec nebo stůl, které vám padly do oka? Nebo jste si vysněný kus nábytku vygooglili? Na BIANO najdete stejný nebo podobný produkt díky funkci Visual Search = Vizuální vyhledávání.

Jak vizuální vyhledávání funguje?

Obrázkové vyhledávání pro nábytek a dekorace funguje na jednoduchém principu. Zahlédli jste nábytek, který se vám líbí a vyfotili jste ho. Nebo jste takový produkt našli na Pinterestu nebo na Googlu a jednoduše netušíte, kde jej koupit.

Video s návodem - TADY.

Fotku nebo obrázek máte. Pak už jen stačí kliknout na stránce na ikonku foťáku a systém pro vás vyhledá reálné produkty, které si můžete rovnou zakoupit, nebo třeba seřadit podle ceny.

Co stojí za vizuálním vyhledáváním?

Funkce Visual Search je výsledkem dlouhodobého testování a vyvíjení umělé inteligence. Najdete ji na domovské stránce webu a také na každé další podstránce. Nachází se v pravém horním rohu.

Vypadá to, že doma ještě nějakou dobu zůstaneme. Proto byste si své domácí prostředí měli uzpůsobit, abyste se v něm cítili do nejlépe. Tak ať ten svůj vysněný kus nábytku najdete co nejrychleji!

Fotogalerie
Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka