Program Měšťanské besedy a Kina Beseda

V Kině Beseda startuje na začátku měsíce oblíbená přehlídka Best of, tentokrát zaměřená na nejlepší snímky roku 2015.

Cílená propagace v Plzni

Hned v úvodu měsíce můžete zhlédnout výbornou Evu Holubovou a Oldřicha Víznera v duchařské komedii Rande s duchem (7. 2.). Velmi neotřelá adaptace ruského klasika Gogol na stojáka aneb Ženitba (9. 2.) rozhodně uchvátí jak znalce mistrova díla (těm zcela konzervativním se ovšem předem omlouváme) tak i neznalce z řad fanoušků stand-up comedy. V hlavních rolích Lukáš Pavlásek a Ester Kočičková.
V neděli 21. 2. si kapela Spirituál kvintet připomene v Měšťanské besedě 55 let od svého založení.  Legendární zpěvačka Marta Kubišová se rozhodla, že v roce 2017 ve svých pětasedmdesáti ukončí pěveckou kariéru. Nenechte si ujít její poslední recitál (26. 2.).
V Kině Beseda startuje na začátku měsíce oblíbená přehlídka Best of, tentokrát zaměřená na nejlepší snímky roku 2015. Cyklus začíná 8. února snímkem Marťan s Mattem Damonem v hlavní roli a zatím se 2 nominacemi na Zlatý glóbus. Únor nabídne i novinky – z těch českých to bude film Filipa Renče o osudech Lídy Baarové. Stejnojmenný film promítáme 5. a 12. února. Této herečce se věnuje i nový dokument Heleny Třeštíkové nazvaný Zkáza krásou (3. 2.,24. 2.;  26. 2.). Další českou novinkou je režisérská prvotina Vojty Kotka Padesátka (11. 2.). Ze zahraničních novinek si do Kina Beseda můžete zajít na western podle gusta Quentina Tarantina Osm hrozných (4. 2.).

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 27.01.2016 06:52




7 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka