Stand-up show Underground Comedy v Plzni

Jen komik a jeho publikum. Žádné role, ani připravené skeče. Humor, který vás nenechá v klidu. Témata, o kterých se nemluví. To vše v originální stand-up show ve čtvrtek v klubu Papírna Plzeň od 20:00.

Jarní servisní akce AUTO CB

Underground Comedy do českého prostředí přináší pravý stand-up po vzoru britských komiků. Kontroverze, humor na hraně temné strany síly, při kterém leckdy ztuhne úsměv na rtech. V Plzni jste je mohli vidět minulý rok na společném koncertu s Muchou, letos se vrací s celovečerním programem, který slibuje pořádnou show.

„Třetí rok naší show začneme výjezdy po regionech. Papírna Plzeň, prostory a lidi, na nás hodně zapůsobily a tak se těšíme na další skvělou party,“ přiznává producent projektu Jan Adámek. Zakládající stand-up komiky tvoří částečně členové tvůrčí skupiny Arte della Tlampač, které můžete znát díky jejich skečovým večerům, se kterými Plzeň rádi navštěvují.

Underground Comedy si klade za cíl nalézat nové talenty mezi veřejností. Většina vystupujících komiků tak pochází právě z Open Miců nebo zveřejných konkurzů. Vybrané výstupy jsou vysílány vrámci stejnojmenného pořadu na Stream.cz.

Po skončení show bude Open Mic, kde si můžete sami vyzkoušet vlastní stand-up.

Hledáme talenty, tak neseďte v koutě!

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.01.2016 11:53




0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka