Zařizujete nový provoz? Jsou s tím spojeny také potřebné certifikace nebo nutnost zajistit bezpečnost

Rozšíření, či otevírání nového provozu ve firmě nemusí být žádný problém i přes to všechno, co se musí v tomto procesu vyřídit. Jelikož na to existují specializované firmy, které vám to ulehčí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pokud jste právě ve firmě postaveni do role, že budete rozšiřovat stávající provoz, případně otevírat provoz nový, jistě už dopředu tušíte, že si to vyžádá celou řadu úkonů, které je potřeba si pečlivě naplánovat. Ať už počínaje samotným vybavením provozu, vyřízením potřebné administrativy a získáním certifikátů, nebo zajištěním bezpečnosti nového objektu.

Vybavení nového provozu

Součástí typického průmyslového provozu je výrobní linka. Zde je potřeba zabezpečit instalaci potřebného vybavení a strojů. Může to být třeba pásový dopravník, přičemž vzávislosti na druhu vaší činnosti se využívají také nejrůznější technologie. Takovou často využívanou technologií je například magnetická separace, pokud potřebujete třeba vrámci procesu zpracování surovin oddělit magnetické částice od těch nemagnetických. Pokud realizujete nákup zařízení pro aplikaci některé ztechnologií, specializované firmy dnes umožňují:

  • Zadání poptávky online

  • Bezplatné zaslání cenové nabídky

To vše můžete dnes realizovat prostřednictvím internetu, což se v dnešní době rozhodně hodí. Pokud vše proběhne podle vašich představ, spolehlivá firma je schopna dodat hotovou technologii se vším všudy. Kromě toho vám zajistí také záruční a pozáruční servis.

Nezapomeňte na certifikaci

Vrámci provozu je potřeba splnit také celou řadu norem, což deklaruje získání certifikace. Pokud se obrátíte na specialisty voboru, můžete získat potřebný ISO certifikát tou nejjednodušší cestou. Nezávaznou cenovou nabídku lze vypracovat na míru vaší firmě rovněž online.

Zabezpečení objektu

Nový provoz je potřeba také zabezpečit po stránce vniknutí nepovolané osoby. Od toho se nejčastěji používá elektrická zabezpečovací signalizace, jinak také EZS. Také to je práce pro specialisty, kteří dokáží komplexní systém navrhnout tak, aby odpovídal vašim potřebám.

Zdroj obrázku:
Quality Stock Arts / Shutterstock.com

Autor: Jesika Žigová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 17.02.2021 10:44




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka