Bára Zemanová & BAND vydávají letní song Barbína s animovaným videoklipem

Bára se svojí kapelou vydala nový song Barbína. Inspirací pro písničku byly letní festivaly. Svůj nový “animáč” pokřtí na svém koncertě 13.5. v Plzeňském House of Blues.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zpěvačka Bára Zemanová vypustila se svojí kapelou svěží letní song s názvem Barbína. Písnička je inspirovaná skutečným příběhem, jak jinak než z prostředí letních festivalů. Barbína, která na festivalech loví “své oběti” z řad muzikantů byla ztvárněna animovaným videoklipem z dílny talentovaného Ondřeje Somolíka - Chingón Pictures. Na jeho tvorbě se spolupodílela celá kapela.

“Barbína je takový letní vtipno-song, který vznikl jako předzvěst festivalové sezóny, na kterou se každý rok všichni těšíme. Nechali jsme se inspirovat skutečným příběhem, který se stal, ale naši Barbínu necháváme samozřejmě v anonymitě :-).”, říká Bára Zemanová.

“V podobném duchu jako Barbína se ponesou i další skladby, které teď připravujeme v našem studiu. Po popových experimentech jsme se tak zase vrátili ke kytarám a doufáme, že naše snahy vyvrcholí koncem roku vydáním nového alba.”, potvrdil kytarista Tomáš Mouřenec.

Kapela se rozhodla svůj nový “animáč” pokřtít a to na svých koncertech 13.5. v Plzeňském House of Blues a 14.5. v Praze v klubu Slušnej kanál. Na obou křtech vystoupí zajímaví hudební hosté. V Plzni bude kmotrem frontman kapely Děda Mládek Illegal Band a sestavy Mr.Elastik- Marcel Marek alias Mercí., a vystoupí také plzeňská kapela Electric. V Praze bude hostem zpěvačka Sabina Křováková se svou kapelou a Honza Nedvěd z formace Bek ofis. V létě pak mohou Barbínu naživo slyšet například návštěvníci hudebního festivalu Votvírák.

Více informací na www.barazemanova.cz či na FB.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka