Fotbalisté Viktoria Plzeň budou svědčit v drogové kauze

Dnes přinesla média informace o účasti Ondřeje Vaňka a Jana Kopice z plzeňského fotbalového klubu v drogové kauze, která se vyšetřuje již od roku 2015. Požádali jsme o vyjádření vedení FC Viktoria.

Cílená propagace v Plzni

Řada médií dnes zveřejnila informace o vyšetřování rozsáhlé drogové kauzy. Podle zpravodajského serveru Echo24.cz byli fotbalisté plzeňské Viktorie Ondřej Vaněk a Jan Kopic v kontaktu s obžalovaným dealerem drog Vítězslavem Meišnerem. Oba fotbalisté figurují v případu jako svědci. Celý článek na http://echo24.cz/a/whPb9/fotbaliste-plzne-se-zapletli-do-obchodu-s-kokainem

PR manažer klubu Václav Hanzlík zaslal naší redakci následují vyjádření: 

Záložník Ondřej Vaněk není již téměř rok hráčem FC Viktoria Plzeň, v současné době působí v ruské Ufě, nepřísluší nám tedy v tuto chvíli cokoli komentovat. O skutečnostech, které nyní uvádí média, jsme v době jeho působení vtýmu neměli sebemenší informace a jsou pro nás nové.

Chtěli bychom se však jednoznačně distancovat a vymezit proti užívání jakýchkoli zakázaných látek a prostředků, které podle nás nepatří nejen do života profesionálních sportovců, ale ani všeobecně do společnosti.

Vyjadřovat se šířeji k soukromým aktivitám Jana Kopice příliš nemůžeme, nicméně podle našich aktuálních informací půjčil své peníze na základě smlouvy. Všeobecně klub nemá možnost ovlivnit, jakým způsobem hráči půjčují či investují své finance, jde čistě o jejich soukromou záležitost.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka