Gurmánský tip: Svatomartinské hodování v Hospodě Na Spilce

11. listopad už dávno není jen svátkem Martinů, ale všech milovníků dobrého jídla a pití. V legendární Hospodě Na Spilce v Plzeňském Prazdroji se bude slavit mnohem déle než jeden den.

Cílená propagace v Plzni

Speciální svatomartinské menu s dozlatova vypečenou husičkou a dalšími tradičními delikatesami korunované správně ošetřeným a načepovaným pivem tady budou servírovat od 9. do 19. listopadu. 

Základem kuchyně v Hospodě Na Spilce je neodolatelné spojení piva a jídla, což se samozřejmě odráží i ve svatomartinské nabídce. Na denním menu bude tradiční husí kaldoun s masem, droby, kořenovou zeleninou a širokými nudlemi, coby hlavní chod konfitované husí stehno s červeným a bílým zelím, bramborovými knedlíky, křupavou cibulkou a jako dezert výborné svatomartinské pivní rohlíčky s makovou a ořechovou nádivkou. Na objednávku (minimálně den dopředu) bude k mání také celá pečená husa nadívaná bylinkovou nádivkou z pivního chleba a jablek, s červeným a bílým zelím, variací knedlíků a křupavou cibulkou. Užijte si svátek svatého Martina bez starostí a se vším, co patří na sváteční tabuli!

Hospoda Na Spilce je jednou z největších hospod v České republice. Podnik se nachází v prostorech bývalých kvasných sklepů pivovaru Plzeňský Prazdroj a je oblíbeným cílem nejen návštěvníků plzeňského pivovaru. V roce 2022 prošel výraznou obměnou, a to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu. Tým zkušených profesionálů vaří z piva, jak se v pivovaru sluší a patří a z prvotřídních surovin pocházejících zpravidla přímo od lokálních farmářů. Zdejší pýchou je perfektně ošetřené a načepované pivo Pilsner Urquell.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka