Hned osm opor Viktorie prodloužilo smlouvy

Skvělá zpráva pro fanoušky přichází na závěr soustředění z rakouského Westendorfu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hned s osmi hráči Viktorie Plzeň se v posledních dnech podařilo domluvit prodloužení stávajících kontraktů. Viktoriánská rodina tak nadále zůstává pospolu a silná.

Kontrakty prodloužili oba brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška, nové smlouvy podepsali rovněž obránci Radim Řezník, Lukáš Hejda, Roman Hubník a záložníci Patrik Hrošovský s Tomášem Hořavou a Martinem Zemanem.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo prodloužit smlouvy s tolika klíčovými hráči. Každý z nich měl velký podíl na skvělém tažení v minulé sezoně, které vyvrcholilo ziskem pátého mistrovského titulu. Jednání byla naprosto korektní a těší nás fakt, že s těmito hráči můžeme počítat i pro další roky,“ pochvaluje si generální manažer Adolf Šádek.

Všichni jmenovaní patří mezi velké opory týmu. Slovenský brankář Kozáčik v minulé sezoně vychytal své 100. čisté konto v nejvyšší české lize, Hruška byl pak oporou při tažení viktoriánů Evropskou ligou až do osmifinále. Jedna z defenzivních opor Lukáš Hejda už v klubu působí šest let, kapitán Roman Hubník je jednou z největších ligových osobností a Radim Řezník patřil v uplynulé sezoně mezi nejvytěžovanější hráče celého týmu. Neodmyslitelná dvojice záložníků Patrik Hrošovský a Tomáš Hořava spolu nastupovala po většinu mistrovské sezony, to samé platí i pro rychlonohého Martina Zemana.

Na společné fotografii s prezidentem klubu Tomášem Paclíkem a generálním manažerem Adolfem Šádkem chybí ze zmíněné osmičky pouze Lukáš Hejda, který měl v době fotografování individuální trénink.

Prodloužené smlouvy:

Matúš Kozáčik – do 2021
Aleš Hruška – do 2021
Lukáš Hejda – do 2022
Roman Hubník – do 2020
Patrik Hrošovský – do 2021
Radim Řezník – do 2022
Tomáš Hořava – do 2021
Martin Zeman – do 2021

Do sezony společně vstoupíme již příští pátek utkáním na Dukle.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 14.07.2018 17:13



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka