Hvězdou páteční prestižní módní přehlídky Giorgio Fashion Show Gold bude zpěvák Ondřej Ruml

Velkolepá show plná zvučných jmen vypukne už tento pátek 27. 10. od 19.00 v plzeňském Parkhotelu. Přehlídka Giorgio Fashion Show patří řadu let v regionu mezi největší události světa módy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Diváci té letošní, která nese podtitul GOLD, se mohou těšit na špičkovou pánskou i dámskou módu českých a světových značek i na zajímavé osobnosti. Koupí vstupenky návštěvníci stejně jako v předchozích letech přispějí na charitu, tentokrát pomohou malému Matýsku Novákovi, který trpí těžkou vývojovou vadou, a také dětskému stacionáři Centrum Hájek.

Giorgio Fashion Show se koná od roku 2008 a odehrává se jednou za dva roky. Moderátorem večera bude tradičně herec Jan Čenský a speciálním hostem zpěvák Ondřej Ruml. Na molu se vystřídají kolekce dámské módy s elegantními pánskými obleky i oblečením pro volný čas. Pánskou módu v rámci přehlídky oblékne mimo jiné i třetí nejkrásnější muž planety Tomáš Dumbrovský. Dámské kolekce představí přední české modelky, nositelky titulů miss a vicemiss, například Iveta Lutovská-Vítová a Lucie Křížková. Choreografem celé show je přední plzeňský tanečník a pedagog Petr Čejka.

Za pořádáním Giorgio Fashion Show stojí od samého začátku manželé Věra a Jiří Vaňourkovi, majitelé společnosti Giorgio fashion. Přehlídka pro ně není jen příležitostí ukázat špičkovou módu, ale dokáží také významně pomoci těm, kteří to potřebují. V předchozích letech se Giorgio Fashion týmu podařilo mimo jiné přispět devadesáti tisíci korunami Onkologickému oddělení Fakultní nemocnice Plzeň nebo padesáti tisíci dětskému stacionáři Centrum Hájek. „Máme to štěstí, že většina účinkujících si stejně jako my přeje pomáhat a pracuje za minimální honorář. Část výtěžku z letošního vstupného proto budeme moci poukázat Matýsku Novákovi, chlapci trpícímu těžkou vývojovou vadou. Jeho sympatičtí rodiče s nelehkým údělem statečně bojují, potřebují ale nutně finančně pomoci. Část výtěžku získá Centrum Hájek,“ říká Věra Vaňourková ze společnosti Giorgio fashion s.r.o.

Většina vstupenek v ceně 450 korun je již vyprodána, ty zbývající lze zakoupit v prodejnách společnosti Giorgio fashion v Plzni (Galerie Slovany, OC Plzeň Rokycanská a ul. B. Smetany 3) a také online prostřednictvím stránek www.giorgio.cz.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka