Kraj podpoří hokejovou, tenisovou i triatlonovou akademii

Členové krajské rady schválili uzavření Memoranda o spolupráci v oblasti podpory činnosti Regionální hokejové akademie Plzeňského kraje.

Cílená propagace v Plzni

Spolupráce bude fungovat mezi Plzeňským krajem, Českým svazem ledního hokeje z. s., HOCKEY CLUBem PLZEŇ 1929 a statutárním městem Plzeň. 

V rámci rozvoje a podpory mládežnického hokeje na území Plzeňského kraje  a statutárního města Plzně probíhala mezi zúčastněnými stranami jednání, jejichž výsledkem je Memorandum o spolupráci. Memorandum upravuje pouze obecnou formu spolupráce s tím, že konkrétní podoba bude předmětem dalších jednání a z nich vyplývajících dohod.

Plzeňský kraj se zavazuje v rámci vzájemné spolupráce poskytnout organizační podporu spočívající zejména v:

a) zajištění podmínek pro lékařskou úrazovou a léčebně preventivní léčbu  ve zdravotnickém zařízení ve správě nebo vlastnictví Plzeňského kraje,

b) udílení záštity Plzeňského kraje při akcích pořádaných HOCKEY CLUBem PLZEŇ 1929 a Nadačním fondem Regionální plzeňské hokejové akademie,

c) spolupráce s dalšími orgány veřejné a státní správy a jejich organizačními složkami,

d) propagace projektu Regionální hokejové akademie Plzeňského kraje  a Nadačního fondu Regionální plzeňské hokejové akademie na stránkách Plzeňského kaje a jeho prostřednictvím i v médiích Plzeňského kraje.

V letošním roce bude dále Plzeňským krajem poskytnuta dotace pro Nadační fond Regionální plzeňské hokejové akademie určená na systémovou přípravu dětí  a mládeže. Tato dotace ve výši 2 500 000 Kč byla schválena v rozpočtu Plzeňského kraje na rok 2017 usnesením Zastupitelstva Plzeňského kraje č. 32/16 ze dne 19. 12. 2016.

Memorandum o spolupráci v oblasti podpory činnosti Regionální tenisové akademie Plzeňského kraje 

Rada kraje schválila uzavření Memoranda o spolupráci v oblasti podpory činnosti Regionální tenisové akademie Plzeňského kraje mezi Plzeňským krajem, Českým tenisovým svazem, TK Slavia Plzeň, z. s. a statutárním městem Plzeň.

V rámci rozvoje a podpory mládežnického tenisu na území Plzeňského kraje  a statutárního města Plzně probíhala mezi zúčastněnými stranami jednání, jejichž výsledkem je Memorandum o spolupráci. Memorandum upravuje pouze obecnou formu spolupráce s tím, že konkrétní podoba bude předmětem dalších jednání a z nich vyplývajících dohod.

Plzeňský kraj se zavazuje v rámci vzájemné spolupráce poskytnout organizační podporu spočívající zejména v:

a) zajištění podmínek pro lékařskou úrazovou a léčebně preventivní léčbu  ve zdravotnickém zařízení ve správě nebo vlastnictví Plzeňského kraje,

b) udílení záštity Plzeňského kraje při akcích pořádaných Nadačním fondem Regionální plzeňské tenisové akademie,

c) spolupráce s dalšími orgány veřejné a státní správy a jejich organizačními složkami,

d) propagace projektu Regionální tenisové akademie Plzeňského kraje  a Nadačního fondu Regionální plzeňské tenisové akademie na stránkách Plzeňského kraje a jeho prostřednictvím i v médiích Plzeňského kraje.

V letošním roce bude dále Plzeňským krajem poskytnuta dotace pro TK Slavia Plzeň, z. s. ve prospěch Regionální tenisové akademie určená na rozvoj tenisu v Plzeňském kraji pro děti a mládež ve věku od 6 do 18 let. Tato dotace ve výši 1 000 000 Kč byla schválena v rozpočtu Plzeňského kraje na rok 2017 usnesením Zastupitelstva Plzeňského kraje č. 32/16 ze dne 19. 12. 2016.

Memorandum o spolupráci v oblasti podpory činnosti Triatlonové akademie Plzeň 

Radní schválili uzavření Memoranda o spolupráci v oblasti podpory činnosti Triatlonové akademie Plzeň mezi Plzeňským krajem, Českou triatlonovou asociací, Triatlonem Plzeň, z. s., a statutárním městem Plzeň. 

V rámci rozvoje a podpory mládežnického triatlonu na území Plzeňského kraje  a statutárního města Plzně probíhala mezi zúčastněnými stranami jednání, jejichž výsledkem je Memorandum o spolupráci. Memorandum upravuje pouze obecnou formu spolupráce s tím, že konkrétní podoba bude předmětem dalších jednání a z nich vyplývajících dohod.

Plzeňský kraj se zavazuje v rámci vzájemné spolupráce poskytnout organizační podporu spočívající zejména v:

a) zajištění podmínek pro lékařskou úrazovou a léčebně preventivní léčbu ve zdravotnickém zařízení ve správě nebo vlastnictví Plzeňského kraje,

b) zajištění tréninkových podmínek na soustředěních a kempech v zařízeních ve správě či vlastnictví Plzeňského kraje,

c) udílení záštity Plzeňského kraje při vzdělávacích či sportovních akcích pořádaných Triatlonovou akademií Plzeň, 

d) spolupráce s dalšími orgány veřejné a státní správy a jejich organizačními složkami (například zdravotní a dopravní zajištění na klíčových akcích v rámci Triatlonové akademie Plzeň),

e) propagace projektu Triatlonové akademie Plzeň na stránkách Plzeňského kraje a jeho prostřednictvím i v médiích Plzeňského kraje.

V letošním roce bude dále Plzeňským krajem poskytnuta dotace zapsanému spolku Triatlonu Plzeň, z. s., která byla schválena v rámci jmenovitě schválených individuálních dotací v rozpočtu Plzeňského kraje pro rok 2017 usnesením Zastupitelstva Plzeňského kraje č. 32/16 ze dne 19. 12. 2016 ve výši 1 000 000 Kč na činnost Triatlonové akademie Plzeň. 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka