Plzeň uspěje v Bělehradě, tuší fanoušci

Pokud uděláme průzkum fanouškovského mínění na příkladu vsazených tiketů na zápas Plzně v Bělehradu, tak je to pro Plzeň dobré.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Na první zápas v srbské metropoli, kde budou domácí mírným favoritem a budou chtít udělat vítězný krok před odvetou, je nasázeno na výhru obou týmů téměř v absolutní rovině. Už to samo o sobě znamená, že sázkaři Plzni docela věří, když jich padesát procent sází na vyšší kurz na outsidera. Očekávají, že může uspět i na soupeřově půdě. A pokud se podíváme na sázky na postup, tam je situace jednoznačná: půl milionu vsazených na Plzeň v kurzu 1,57:1 – na Partizan vložili sázkaři jen 33 tisíc korun v kurzu 2,34:1,“ říká fotbalový bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Celkově zápas nepatří k nejsázenějším z programu play-off Evropské ligy. „Největší zájem je o zápasy top favoritů Neapole, Arsenalu, Atlética a Dortmundu. Tam sázkaři cítí jistotu výhry,“ říká Petr Urbanec. 

Mezi hlavními favority na výhru v Evropské lize Plzeň nefiguruje, ale v žebříčku se už rozhodně nekrčí na posledním nebo předposledním místě mezi dvaatřiceti kluby. Hned 7 klubů má horší kurz než Viktoria (kurz Plzně na výhru v EL - 180:1).

Partizan Bělehrad – Viktoria Plzeň (1. zápas)
2,34 (výhra domácích)       3,17 (remíza)     3,02 (výhra hostů)

Postup
Partizan               2,34
Plzeň                    1,57



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka